Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

"Famagusta": Το τρέιλερ της νέας σειράς του Mega μας εντυπωσίασε

"Famagusta": Το τρέιλερ της νέ...

H σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2024, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο

To "Famagusta", σε σκηνοθεσία Ανδρέα Γεωργίου και σενάριο Βάνας Δημητρίου, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2024, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την εισβολή στην Κύπρο το 1974.

H νέα δραματική σειρά του Mega έρχεται να διηγηθεί μια ιστορία αγάπης, με φόντο την ταραγμένη εποχή που οδήγησε στο "σκοτεινό" 1974.

Ο Χρήστος Λούλης πρωταγωνιστεί ως ένας μαχητικός δημοσιογράφος που ταξιδεύει στην Κύπρο από την Αγγλία για τις ανάγκες ενός ντοκιμαντέρ, με αφορμή τα 50 χρόνια από τη μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής. Το "Famagusta” είναι εξ ίσου μία αναδρομή στο επώδυνο ιστορικό παρελθόν της Κύπρου και μία ιστορία αγάπης, με το ταξίδι επιστροφής του πρωταγωνιστή να φέρνει στην επιφάνεια μυστικά που είχαν μείνει καλά κρυμμένα στην Αμμόχωστου, απειλώντας να διαταράξουν το παρόν του. Μέσα από 24 επεισόδια, η σειρά θα αφηγηθεί από την αρχή τα τραγικά γεγονότα από το ξημέρωμα που η ζωή των πρωταγωνιστών, σχεδόν παιδιά τότε, άλλαξε για πάντα. 

 
To καστ συμπληρώνουν οι Γρηγόρης Βαλτινός, Γιάννης Μπέζος, Κοραλία Καράντη και Γιώργος Ζένιος. 

 Δείτε το τρέιλερ της σειράς εδώ:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View