Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 28χρονου που μαχαίρωσε 25χρονη μητέρα

Πάτρα: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό...

Εκτός κινδύνου η γυναίκα

Ξέφυγε τον κίνδυνο η 25χρονη, η οποία τα ξημερώματα της Κυριακής δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από τον 28χρονο σύντροφό της, στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου, στην Πάτρα.

Ο  28χρονος έσπευσε να εξαφανιστεί, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του σύμφωνα με την αστυνομία της Πάτρας. Μάλιστα, σε βάρος του 28χρονου έχει σχηματισθεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Όσον αφορά το περιστατικό, ο άνδρας και η γυναίκα διαπληκτίστηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, για άγνωστο ακόμα λόγο, σε εξωτερικό χώρο, στην οδό Μπενιζέλου Ρούφου.

Στην συνέχεια ο 28χρονος επιτέθηκε εναντίον της 25χρονης και την έπληξε με μαχαίρι τέσσερις φορές στην ωμοπλάτη και μία φορά στο λαιμό. 

Μπροστά μάλιστα στο φρικτό περιστατικό ήταν και το παιδί της 25χρονης που άρχισε να φωνάζει «Μανούλα μου… σε σκότωσε… Βοήθεια».

 

Περίοικοι, που άκουσαν τις φωνές της 25χρονης, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία, ενώ αμέσως μετά η γυναίκα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, για την αντιμετώπιση των τραυμάτων της και έχει διαφύγει τον κίνδυνο σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις