Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Το συγκινητικό φινάλε της «Βουλίτσας» και το αντίο του Alpha

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Το συγκινητικ...

Το τρυφερό μήνυμα

Η Βούλα έφυγε από τη ζωή εξαιτίας ενός… ψαροκόκαλου και ο Alpha την αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Όσο συγκινητικό ήταν και το τέλος του φετινού κύκλου της σειράς « Μην Αρχίζεις Την Μουρμούρα».

Στην τελευταία σκηνή του αποψινού (09.07.2023) «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», ο απαρηγόρητος Μηνάς επιστρέφει στο σπίτι μετά το θάνατο της Βουλίτσας και πρέπει να μάθει να ζει την καθημερινότητα χωρίς εκείνη.

Μια συγκινητική μελωδία ακουγόταν με την φωνή της Ελένης Κοκκίδου για να «εμφανιστεί» σαν όνειρο η Βουλίτσα όταν ο Μηνάς πλάγιασε στο κρεβάτι τους.

Ήταν το τραγούδι «Κλείσε το φως να κοιμηθούμε», ένα ρεμπέτικο που έγραψαν ο Χαράλαμπος Βασιλειάδης (στίχοι) και Γιάννης Παπαϊωάννου (μουσική) και ερμήνευσαν πρώτοι η Σωτηρία Μπέλλου και ο Στελλάκης Περπινιάδης.

«Άσε με στη βαθιά σκοτούρα
και μην αρχίζεις τη μουρμούρα
κόφ’ το γαζί, μην το τραβούμε
σβήσε το φως, να κοιμηθούμε»…

Αυτοί είναι οι στίχοι με τους οποίους ξεκινά το τραγούδι. Η Ελένη Κοκκίδου, η Βουλίτσα, το τραγουδούσε καθώς ο Μηνάς (Αντώνης Αντωνίου) πήγαινε να ξαπλώσει στο κρεβάτι, πρώτη φορά μετά το θάνατο της συζύγου του.

Αφού ξάπλωσε, κοίταξε στην πλευρά της και ακούμπησε το μαξιλάρι της Βουλίτσας, ο Μηνάς έκλεισε τα μάτια του για να κοιμηθεί. Τότε, εμφανίστηκε η Βουλίτσα για να τον σκεπάσει και να δείξει ότι θα είναι πάντα εκεί για να τον προσέχει.

Στο τέλος της σκηνής, ο Alpha αποχαιρέτισε τη Βούλα (και την Ελένη Κοκκίδου που την ενσάρκωσε για 10 ολόκληρα χρόνια) με ένα τρυφερό μήνυμα.

«Γελάσαμε, συγκινηθήκαμε, λιγουρευτήκαμε τον ωραίο σου μουσακά, καρδιοχτυπήσαμε μαζί με τον Μηνά για τις τρέλες σου…Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για αυτά τα δέκα όμορφα χρόνια που περάσαμε μαζί σου! Αγαπημένη, υπέροχη Βουλίτσα θα βρίσκεσαι πάντα ανάμεσα μας».

Το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θα συνεχιστεί και η Ελένη Κοκκίδου μπορεί να έφυγε, αλλά η «Βούλα» κάποιες φορές θα επιστρέφει, όπως έχει πει η ίδια η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight