Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το χιτ «Club Tropicana» των Wham επιστρέφει ανανεωμένο σε νέο ρεμίξ

Το χιτ «Club Tropicana» των Wham επιστρέ...

Το κομμάτι, το βίντεο κλιπ του οποίου είχε γυριστεί στην Ίμπιζα, το είχε γράψει ο Andrew Ridgeley & είχε ανέβει έως την 4η θέση στα Βρετανικά τσαρτς

Ένα ολοκαίνουργιο remix του διάσημου τραγουδιού «Club Tropicana» των θρυλικών Wham μόλις κυκλοφόρησε. Σε παραγωγή του Βρετανού DJ Sigala και του εξαιρετικού παραγωγού, Manovski το «The Balearic Breeze Remix» χαρίζει μία πιο φρέσκια νότα στην εμβληματική επιτυχία που είχε πρωτοκυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 1983 ταξιδεύοντας μας πίσω στο χρόνο με το γνωστό του ρυθμό.

Το «Club Tropicana» γράφτηκε το 1981 στο σαλόνι του Άντριου Ρίντζλεϋ (Andrew Ridgeley) και ήταν το δεύτερο τραγούδι του συγκροτήματος μετά το «Wham Rap!». Κατέκτησε την τέταρτη (4η) θέση στα Βρετανικά Charts με το βίντεο κλιπ να είναι γυρισμένο στην κοσμοπολίτικη Ίμπιζα. Η ανανεωμένη επιτυχία κυκλοφόρησε, με αφορμή την επέτειο των 40 χρόνων του συγκροτήματος, την ίδια ημέρα που έκανε πρεμιέρα στην πλατφόρμα του Netflix & το «WHAM! The Documentary» σε σκηνοθεσία Κρις Σμιθ (Chris Smith) που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και επικεντρώνεται στην τεράστια επιτυχία και απήχηση του Βρετανικού ποπ διδύμου των Wham που αγαπήθηκαν τρελά από τον νεαρόκοσμο την δεκαετία του ’80 με επιτυχίες όπως «Wake me up before you go go»,  «Last Christmas”, κ.α.

O George Michael που ακολούθησε στη συνέχεια επιτυχημένη σόλο καριέρα, έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή τα Χριστούγεννα του 2016 στα 53 του μόλις χρόνια.

Σημειώνεται ότι στις 7 Ιουλίου 2023 θα κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ από την Sony Music με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, με τίτλο, «Wham! The Singles: Echoes From The Edge Of Heaven».

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight