Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο της Μαίρης Ζεππάτου- Ήταν μέλος της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο της Μαίρης Ζ...

Πένθος για την αδερφή της Βάγια και όλη την οικογένεια

Έφυγε από τη ζωή η Μαίρη Ζεππάτου, επί χρόνια μέλος της Ορχήστρας Νυκτών Δήμου Πατρέων «Θ.Τσιπινάκης». Ο θάνατός της έχει προκαλέσει μεγάλη θλίψη στη φυσική και την καλλιτεχνική της οικογένεια.

 

Σε ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων αναφέρει:

Η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια της επί τριάντα χρόνια μέλους στην Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων
Δήμου Πατρέων «Θ.Τσιπινάκης» Μαίρης Ζεππάτου και τα θερμά της συλλυπητήρια στο σύζυγό της Νίκο Κωστόπουλο πρώην πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού, στην κόρη της Ήβη, στην αδελφή της καλλιτεχνική διευθύντρια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων Βάγια Ζεππάτου, στον Πατέρα της Γιώργο Ζεππάτο, πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων και στη μητέρα της Παρασκευή. Η Μαρία Ζεππάτου θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας για το χαμόγελό της και την προσφορά της στον πολιτισμό.

 

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια της Μαίρης Ζεππάτου και δηλώνει:

«Αποχαιρετούμε την Μαίρη Ζεππάτου, μια μεγάλη ψυχή με πλατύ χαμόγελο, μια αγωνίστρια της ζωής, μαχήτρια με την ασθένειά της, φωτεινή στο διάβα της, σε όλους τους τομείς.

Ήταν επί 30 χρόνια μέλος της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων «Θανάσης Τσιπινάκης» και σύζυγος του Νίκου Κωστόπουλου, πρώην Προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού. Του εκφράζω τα από καρδιάς συλλυπητήριά μου, όπως επίσης στην στην κόρη της Ήβη, στην αδελφή της καλλιτεχνική διευθύντρια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων Βάγια Ζεππάτου, στον Πατέρα της Γιώργο Ζεππάτο, πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων και στη μητέρα της Παρασκευή».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις