Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Με το νέο Πρόεδρο της ΜΟΔ, Βασίλη Σιαδήμα συναντήθηκε στην Αθήνα ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας

Με το νέο Πρόεδρο της ΜΟΔ, Βασίλη Σιαδήμ...

Οι δυο τους εξέφρασαν την πρόθεση & τη βεβαιότητα ότι η αγαστή συνεργασία μεταξύ ΕΦΕΠΑΕ και ΜΟΔ θα συνεχιστεί και στην Προγραμματική Περίοδο 2021 – 2027

Το νέο Πρόεδρο της ΜΟΔ (Μονάδα Οργάνωσης της Διαχείρισης Αναπτυξιακών Προγραμμάτων) κο Βασίλη Σιαδήμα συνάντησε την Παρασκευή 30/6/2023 ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ -Ενδιάμεσου Φορέα Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ανταγωνιστικότητας & Επιχειρηματικότητας κος Πλάτων Μαρλαφέκας στα γραφεία του ΕΦΕΠΑΕ στην Αθήνα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, ο Γενικός Διευθυντής του ΕΦΕΠΑΕ κος Αλέξανδρος Μακρής και ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ΜΟΔ κος Ιωάννης Αγαπητίδης.

Ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ κ. Μαρλαφέκας που διατελεί και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας ενημέρωσε τον Πρόεδρο της ΜΟΔ για την εξαιρετική συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, έχοντας φέρει εις πέρας ένα πολύ σημαντικό έργο διαχείρισης 74 δράσεων συνολικά για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) και τα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα (ΠΕΠ), ενώ ήδη στο πλαίσιο του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027», έχει ξεκινήσει η υποβολή και αξιολόγηση των προτάσεων των δύο (2) Δεσμών Δράσεων «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» και «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ».

Οι κ.κ. Μαρλαφέκας και Σιαδήμας εξέφρασαν την πρόθεση και τη βεβαιότητα ότι η αγαστή συνεργασία μεταξύ ΕΦΕΠΑΕ και ΜΟΔ θα συνεχιστεί και στην Προγραμματική Περίοδο 2021 – 2027, με στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου και λειτουργικού Πληροφοριακού Συστήματος υποδοχής και διαχείρισης επενδυτικών προτάσεων που θα εξυπηρετεί αποτελεσματικά τόσο τις επιχειρήσεις, όσο και τους εμπλεκόμενους φορείς  σε όλα τα στάδια διαχείρισης των Δράσεων, από την υποβολή έως και την ολοκλήρωση της υλοποίησης των επενδυτικών προτάσεων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις