Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

TRAVEL

/

Couple trips: 10 προορισμοί για ρομαντικές αποδράσεις με το ταίρι σας

Couple trips: 10 προορισμοί για ρομαντικ...

Είναι ευκαιρία να τους προσθέσετε στην bucket list!

Ρομαντικά, συναρπαστικά, κατά μήκος των ακτών της Ιταλίας, στις γαλλικές Άλπεις ή κάπου στην Κίνα, αυτά τα 10 ταξίδια είναι ιδανικά για τα ζευγάρια που λατρεύουν τις διακοπές.

1. Ρομαντικό διάλειμμα στο Παρίσι
Εμπνευσμένο από τις πιο rom-com ταινίες, το Παρίσι είναι το πιο ρομαντικό σκηνικό για ένα ταξίδι με τον σύντροφό σου. Αν έχεις πάθος για τα γαλλικά, τα ζαχαροπλαστεία, τους γαλλικούς κήπους και τα όμορφα σοκάκια, τότε ένα διάλειμμα στην πόλη του φωτός είναι ιδανικό για εσένα. Επιπλέον, ένα ρομαντικό ταξίδι στο Παρίσι είναι ο πιο περιζήτητος προορισμός για ένα ζευγάρι που λατρεύει την πολυτέλεια και το γραφικά spots.

2. Ταξίδι στην Ιταλία: Ακτή Αμάλφι
Το φαγητό, η εκπληκτική θέα και η θάλασσα, κάνουν την ακτή Αμάλφι έναν από τους πιο επιθυμητούς προορισμούς για ζευγάρια. Τα πολύχρωμα σπίτια στα βράχια, οι ελικοειδείς δρόμοι και η θάλασσα στο πλάι, είναι όλα όσα χρειάζεσαι για να απολαύσεις τις διακοπές σου μαζί με το ταίρι σου.

Η Αμάλφι είναι μια ακτή 50 χιλιομέτρων από όμορφα δρομάκια, παραλίες και κρυμμένα καταλύματα με αξέχαστη θέα. Θα μπορούσατε να κάνετε κρουαζιέρες, ηλιοθεραπεία, να μαγειρέψετε ή να γευματίσετε σε ένα από τα υπέροχα παραθαλάσσια εστιατόρια.

3. Το Isle of Skye της Σκωτίας
Με εκπληκτικά βράχια, γραφική θέα και συναρπαστική κουλτούρα, η Σκωτία είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά μέρη στον κόσμο. Το Isle of Skye είναι από τις όμορφες περιοχές της Σκωτίας και θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 εβδομάδες για να απολαύσετε τις ομορφιές της.

Είτε θέλετε να θαυμάσετε τη θέα είτε να την ανακαλύψετε με τα πόδια σε ένα από τα πολλά μονοπάτια πεζοπορίας, το Isle of Skye είναι ένα φυσικό θαύμα. Για παράδειγμα, αν είστε ένα περιπετειώδες ζευγάρι, τότε θα λατρέψετε να ανακαλύψετε τον γεωλογικό σχηματισμό του Quiraing. Από την άλλη πλευρά, θα μπορούσατε να περάσετε λίγο ρομαντικό χρόνο στην πισίνα Fairy ή να επισκεφθείτε το κάστρο και τον κήπο Dunvegan.

Με άλλα λόγια, το Isle of Skye είναι ένας καταπληκτικός προορισμός για τα ζευγάρια, χάρη στα εντυπωσιακά σκωτσέζικα υψίπεδα, τις κοιλάδες και την εκπληκτική ακτογραμμή της.

4. Πεζοπορία στην Ελβετία
Με χιονισμένες κορυφές, καταπράσινα λιβάδια και γραφική θέα που μοιάζει βγαλμένη από πίνακα, η Ελβετία είναι ένας καταπληκτικός προορισμός για ζευγάρια. Τα πιο επιθυμητά ταξίδια στην Ελβετία είναι το Zermatt, το Rhine Falls και η κοιλάδα Lauterbrunnen. Αν σας αρέσουν οι περιπέτειες, τότε το Zermatt είναι ο τέλειος προορισμός για σκι και αν θέλετε να χαλαρώσετε σε ένα γραφικό περιβάλλον, τότε η κοιλάδα Lauterbrunnen είναι ιδανική.

5. Βενετία, Ιταλία
Υπέροχο φαγητό, εκπληκτική ατμόσφαιρα και πολλά κρυμμένα ρομαντικά σημεία, ένα ταξίδι στη Βενετία αξίζει να υπάρχει στη bucket list κάθε ζευγαριού. Ο αριθμός των τουριστών που ταξιδεύουν στη Βενετία κάθε χρόνο αυξάνεται όλο και περισσότερο, ωστόσο η γοητεία και η ομορφιά της θα σας σαγηνεύσουν παρά την πολυκοσμία.

Ένα ταξίδι στη Βενετία είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για ζευγάρια, γιατί είναι ιδανικό για ένα μικρό Σαββατοκύριακο. Η πόλη διαθέτει πολλά αξιοθέατα, ιταλικό φαγητό και υπέροχες επιλογές διαμονής.

6. Οι γαλλικές Άλπεις
Το Glamping είναι μια από τις πιο hot ταξιδιωτικές τάσεις στην Ευρώπη, σε συνδυασμό με τις γαλλικές Άλπεις. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα πολυτελές κάμπινγκ στην άγρια και πανέμορφη φύση με εκπληκτική θέα στις γαλλικές Άλπεις. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε το ιδιωτικό σας μπανγκαλόου, την άνετη καμπίνα, να ξυπνήσετε με τα πουλιά να τραγουδούν και να κάνετε πεζοπορία σε ένα μαγικό τοπίο.

7. Άμστερνταμ: Χαλαρωτικές διακοπές σε πλωτό σπίτι
Το Άμστερνταμ είναι μια από τις πιο διασκεδαστικές πόλεις της Ευρώπης για ζευγάρια. Τα πλωτά σπίτια είναι τόσο διαδεδομένα στο Άμστερνταμ και είναι σταθμευμένα κατά μήκος των καναλιών. Ωστόσο, μόλις μπείτε μέσα, θα τα βρείτε εξαιρετικά άνετα, οικεία και προστατευμένα από τους τουρίστες.

8. Το κοσμοπολίτικο Λονδίνο
Υπέροχες αγορές με φαγητά, το γοητευτικό Notting Hill, το Kensington Gardens κάνουν ένα ταξίδι στο Λονδίνο μαζί με το άλλο σου μισό ένα αξέχαστο momentum. Απλώς συγκεντρώστε μια λίστα με τις αγορές και τα αξιοθέατα που θέλετε να επισκεφθείτε. Επιπλέον, αφήστε αρκετό χρόνο για κοκτέιλ στα καλύτερα rooftops της βρετανικής πρωτεύουσας. Ολόκληρη η ουσία του ταξιδιού είναι να φέρετε πίσω το ρομαντισμό και να περάσετε αξέχαστα.

9. Wine trip στην Τοσκάνη
Αμπελώνες, μεταξένιοι καταπράσινοι λόφοι και ιταλικά πιάτα είναι μερικά πράγματα που θα κάνουν το ταξίδι σας στην πρωτεύουσα του ιταλικού κρασιού αξέχαστο. Περπατώντας κατά μήκος των αμπελώνων, πίνοντας κόκκινο κρασί και απολαμβάνοντας την ήρεμη ατμόσφαιρα της πόλης, σίγουρα θα συμφωνήσετε ότι η Τοσκάνη είναι μαγευτικά ρομαντική.

10. Ποταμός Yulong
Η Κίνα είναι ένας συναρπαστικός προορισμός και ο ποταμός Yulong είναι ένα από τα πιο γραφικά και συναρπαστικά μέρη. Είναι μέρος του ατελείωτου ποταμού Li και είναι περιτριγυρισμένος από καταπράσινες φυτείες, χωριά και ορυζώνες – οπότε μόνο η επίσκεψή του είναι μια μαγική εμπειρία.

Εκτός από τη φυσική ομορφιά, ο ποταμός Yulong φιλοξενεί πολλά χωριά. Έτσι, θα έχετε μια σπάνια ευκαιρία να μάθετε για τον τρόπο ζωής στην περιοχή Yangshuo, τον πολιτισμό και την τέχνη, όπως είναι εδώ και αιώνες, από τους ντόπιους.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life