Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εκλογές 2023 - ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: Oι προεκλογικές δράσεις της νομαρχιακής οργάνωσης το σαββατοκύριακο

Εκλογές 2023 - ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: Oι προεκλο...

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας αναφορικά με τις προεκλογικές δράσεις της νομαρχιακής οργάνωσης το σαββατοκύριακο 17-18.6, σε ανακοίνωσή του αναφέρει: 

"Το περασμένο σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουνίου ήταν ένα ακόμα διήμερο γεμάτο δράσεις, εξορμήσεις και περιοδείες του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας τόσο στην Πάτρα όσο και στην περιφέρεια της Αχαΐας.

Ειδικότερα, το Σάββατο 17 Ιουνίου στα πλαίσια της Πανελλήνιας Ημέρας Δράσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Ακρίβεια  οι Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας μαζί με υποψήφιους.ες βουλευτές.τριες περιόδευσαν σε super market, λαϊκές αγορές, σε εμπορικούς δρόμους σε συνοικίες της Πάτρας, της Κάτω Αχαΐας και του Αιγίου. Εκεί είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ενημερώσουν εμπόρους, παραγωγούς, εργαζόμενους και πολίτες για τα άμεσα μέτρα που θα θεσπίσει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την αντιμετώπιση της αισχροκέρδειας.

Συγκεκριμένα :

–Μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα στο 6% και 0% στα είδη πρώτης ανάγκης
–Μείωση Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στον κατώτατο συντελεστή της Ε.Ε.
– Πλαφόν στην τιμή ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου με ανώτατο συντελεστή 5%
– Άμεση φορολόγηση στα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας και εξοικονόμηση 5,5δις. ευρώ
– Μείωση κόστους κάρτας απεριόριστων διαδρομών στις δημόσιες συγκοινωνίες από 27 σε 10 ευρώ.

Οι δράσεις αυτές εμπλουτίστηκαν από την διοργάνωση τεσσάρων πολιτικών εκδηλώσεων – συζητήσεων με ομιλητές.τριες τους.ις υποψηφίους.ες Βουλευτές.τριες Αχαϊας στην Αγυιά, στην πλατεία της Αγίας Σοφίας, στο κέντρο της Πάτρας και στις Αίγες της Ανατολικής Αιγιάλειας. Στις πολιτικές αυτές εκδηλώσεις οι υποψήφιοι.ες Βουλευτές.τριες ξεδιπλώνουν τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία όπως αυτό έχει παρουσιαστεί από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξη Τσίπρα και κεντρικά στελέχη του κόμματος και καλύπτει όλες τις πτυχές της οικονομίας και της κοινωνίας. Πρόκειται για μια προγραμματική πρόταση που συμπυκνώνεται στις φράσεις «Δίκαιη Κοινωνία» και «Ευημερία για Όλους» δίνοντας ένα ξεκάθαρο στίγμα το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Σήμερα, Δευτέρα 19.6 το απόγευμα θα λάβουν χώρα άλλες δύο πολιτικές εκδηλώσεις – συζητήσεις με ομιλητές τους.ις υποψηφίους.ες Βουλευτές.τριες σε Δεμένικα και Εγλυκάδα.

Όλες αυτές οι δράσεις και οι επόμενες που θα ακολουθήσουν αύριο Τρίτη και Τετάρτη πρωί έχουν σαν βασική τους προτεραιότητα την ενημέρωση των πολιτών για την ομιλία του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα στην πλατεία Γεωργίου Α την Τετάρτη 21.6 στις 8:00 μμ το απόγευμα.

Καλούμε όλους τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες της Πάτρας και της Αχαΐας να δηλώσουν «βροντερό παρών» στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Πάτρα δείχνοντας σε όλη τη χώρα ότι η ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών στην κάλπη της 25ης Ιουνίου ξεκινά από την προοδευτική, δημοκρατική Αχαΐα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις