Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Τσακαλώτος στην αγορά της Πάτρας- "Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κάνει τη μεγάλη αντεπίθεση και να αλλάξει τους συσχετισμούς" -ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τσακαλώτος στην αγορά της Πάτρας- &quo...

Το απόγευμα θα πραγματοποιήσει ομιλία

Στην Πάτρα βρίσκεται σήμερα ενόψει των εκλογών ο πρώην Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ευκλείδης Τσακαλώτος. Νωρίτερα περιόδευσε στο κέντρο της πόλης όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες συνοδευόμενος από υποψηφίους βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Στη συνέχεια παραχώρησε συνέντευξη Τύπου.

Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

Στο πλαίσιο των εξωστρεφών δράσεων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας ενόψει της εκλογικής μάχης της 25ης Ιουνίου θα επισκεφτεί την Πάτρα την Τρίτη 13η Ιουνίου  ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, πρώην Υπουργός Οικονομικών και  υποψήφιος βουλευτής Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στη διάρκεια της επίσκεψης του, την Τρίτη 13.6, στην Πάτρα θα πραγματοποιήσει περιοδεία με κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην αγορά της πόλης, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, θα συμμετάσχει σε σύσκεψη παραγωγικών και οικονομικών φορέων της περιοχής και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα είναι ομιλητής σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση με θέμα «Η εκλογική μάχη της 25ης Ιουνίου και οι προγραμματικές αιχμές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ» στην πλατεία ΝΤΕ ΜΙΡΑΝΤΑ, μπροστά από το γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά στις 20:00.

 

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα της επίσκεψης του έχει διαμορφωθεί ως εξής:

Τρίτη 13η Ιουνίου 2023:

12:00 Άφιξη στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην Πάτρα, Αγίου Ανδρέου 73.

12:00 – 12:45 Περιοδεία στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας σε εμπορικά καταστήματα και καταστήματα εστίασης με κλιμάκιο του κόμματος

12:45 Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, πλατεία Γεωργίου Α 25.

13:30 Σύσκεψη με παραγωγικούς και οικονομικούς φορείς της περιοχής στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, πλατεία Γεωργίου Α 25

18:30 Περιοδεία στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας εμπορικά καταστήματα και καταστήματα εστίασης με κλιμάκιο του κόμματος

20:00 Ομιλία στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με θέμα «Η εκλογική μάχη της 25ης Ιουνίου και οι προγραμματικές αιχμές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία» στην πλατεία Ντε Μιράντα, μπροστά από το γήπεδο της Παναχαϊκής στην Αγυιά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις