Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ελένη Μενεγάκη: Η «υπόσχεση» που έδωσε στον αέρα

Ελένη Μενεγάκη: Η «υπόσχεση» που έδωσε στον αέρα

“Εμείς δεν χρειάζεται να συζητήσουμε” τόνισε, με νόημα

Με αφορμή τη νέα ραδιοφωνική συνέντευξη της Νατάσας Θεοδωρίδου, το μεσημέρι της Πέμπτης, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να στείλει ένα ιδιαίτερο μήνυμα στην κουμπάρα της από τον αέρα της εκπομπής της στο Μεγάλο Κανάλι.

«Καλά σου είπε ο άνθρωπος. Έκανες μέχρι και με τον Λιάγκα video clip, τι θα γίνει με την Μενεγάκη ποτέ δεν το συζητήσατε;

Εμείς δεν χρειάζεται να συζητήσουμε. Αν μου πει σε χρειάζομαι, θα της πω κι εγώ σε χρειάζομαι και θα της το τραγουδήσω αλά Πάριο. Θα είμαι εκεί. Μην το αποκλείεται ότι θα το δείτε στο μέλλον» είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη. Μετά την προβολή του αποσπάσματος και τα σχόλια της ομάδας της συνέχισε: «Αυτό για το video clip Νατάσα μου. Μην τους ακούς να λένε. Εγώ είμαι πάντα εδώ το κορίτσι σου. Όποτε βρεις το τραγούδι -όχι για να τραγουδήσω αλλά για να παίξω- εννοείται. 

Ο Γιώργος Λιάγκας όχι δεν ήταν σοφέρ. Μου τον έριξες τον Γιώργη και θα λέει τώρα ότι εγώ κρύβομαι πίσω από αυτά. Εγώ δεν κρύβομαι και μου άρεσε στο video clip….

 Για αυτήν την γυναίκα που δεν μου έχει ποτέ όχι σε ό,τι έχει προκύψει στην ζωή μας, δεν θα της πω ποτέ όχι. Πρέπει να είναι κάτι σημαντικό και δεν μας ενοχλούμε».

Η Ελένη Μενεγάκη είχε έτοιμο το concept, αφού θα ήθελε κάτι παρόμοιο με το ντουέτο της Νατάσας Θεοδωρίδου και της Καίτης Γαρμπή για το τραγούδι «Επιτέλους».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight