Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Πλημμύρισε» κατσαρίδες η Ρήγα Φεραίου

Πάτρα: «Πλημμύρισε» κατσαρίδες η Ρήγα Φεραίου

Ο ψεκασμός στους υπόνομους τις… έβγαλε στην επιφάνεια, προκαλώντας αναστάτωση σε καταστηματάρχες και πολίτες

Κατσαρίδες κυνηγούσαν χθες όλο το πρωί καταστηματάρχες στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.

Άπαντες βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα αποκρουστικά ζωύφια που βγήκαν από τις φωλιές τους, εξαιτίας του ψεκασμού στους υπονόμους.

Όλη η Ρήγα Φεραίου και κυρίως, το τμήμα από Κολοκοτρώνη έως Αγίου Νικολάου και από Γούναρη έως Μιαούλη «πλημμύρισε» από εκατοντάδες κατσαρίδες που.. βγήκαν να πάρουν αέρα(!) μετά τον ψεκασμό.
Συγκεκριμένα, χθες συνεργεία κατ’ εντολή της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου, λίγο πριν ανοίξουν τα καταστήματα προχώρησαν σε ψεκασμό των υπονόμων, μία τυπική διαδικασία απεντόμωσης που πραγματοποιείται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο.

Προφανώς όμως, τόσο η ώρα, όσο και η μέρα ήταν ατυχείς, αφού την ώρα που οι καταστηματάρχες άνοιγαν τις επιχειρήσεις τους, άρχισαν να κυνηγούν κατσαρίδες, οι οποίοι «ζαλισμένες» τρύπωναν όπου έβρισκαν.

Όσοι βρίσκονταν στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου τα «έχασαν» βλέποντας τόσες κατσαρίδες και άλλαζαν… δρόμο, ενώ επιχειρηματίες της περιοχής, «κλειδαμπαρώθηκαν» στα καταστήματά τους, φροντίζοντας να «φράξουν» τις πόρτες.

Αρκετοί εξ αυτών επικοινώνησαν με τον Δήμο διαμαρτυρόμενοι για την ώρα και την ημέρα που επελέγησαν για τον ψεκασμό, ενώ άλλοι απευθύνθηκαν σε ιδιωτικά συνεργεία απεντόμωσης, ζητώντας βοήθεια!

*Εφημερίδα Γνώμη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις