Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Θ. Βισκαδουράκης για Survivor: «Πείνασα πολύ, δεν ξέρω πως βρίσκουν οι άλλοι φαγητό»

Θ. Βισκαδουράκης για Survivor: «Πείνασα ...

"Δεν μπορώ να κάνω ζαβολιά" ομολογεί, μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Βισκαδουράκης

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και την δημοσιογράφο Ράνια Θεοδωρακοπούλου την Παρασκευή με αφορμή τη νέα θεατρική παράσταση στην οποία συμμετέχει το φετινό καλοκαίρι.

Μέσα σε όλα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την οικογένεια του, το Survivor και τις απαιτήσεις της σκηνής.

 Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Βισκαδουράκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το Survivor ήταν δύσκολο, πείνασα πάρα πολύ. Δεν ξέρω πως βρίσκουν οι άλλοι φαγητό, που ακούω, αλλά επειδή είμαι ένας άνθρωπος υπάκουος, όπως είπε και ο Γιώργος Λιανός όταν ήρθαμε στο Γαλάτσι, δεν μπορώ να κάνω ζαβολιά. Τώρα που έχει περάσει ένας χρόνος μού είπαν πως «Θανάση, είχαμε πάρει την μπαστούνα σου»! Τώρα το έμαθα γιατί ήξεραν ότι ήμουν αυστηρός».

«Αν είναι, η θεατρική σκηνή θα σε κρατήσει. Αν δεν είσαι καλός, δεν σε κρατάει η σκηνή. Δεν μπορείς όμως να κόψεις και τα όνειρα του αλλουνού, όλοι αγωνιζόμαστε και όλοι θέλουμε να πιαστούμε από κάπου».

«Δεν υπάρχει ωραιότερο δώρο από την οικογένεια μου. Τώρα πια η ψυχή μου είναι γαλήνια, είναι ήρεμη και έχω τον γιο μου» παραδέχθηκε, επίσης, ο Θανάσης Βισκαδουράκης στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή του STAR.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight