Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023.

Κριός

Θα προσπαθήσετε σήμερα να μάθετε τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας στην δουλειά, αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Η διαίσθηση σας, σας οδηγεί προς την σωστή κατεύθυνση και οι αποδείξεις δεν θα αργήσουν να φανούν… Ερωτικά ζείτε μια κατάσταση έντονου πάθους και αμοιβαίας επικοινωνίας, που είναι δύσκολο να την εξηγήσετε. Απόo την άλλη όμως είστε δοσμένοι στον επαγγελματικό σας χώρο, μιας και έχετε σκοπό να καταπλήξετε με τις επιδόσεις σας.

Ταύρος

Πολλά έχετε επιτύχει τον τελευταίο καιρό και δικαίως είστε υπερήφανοι, μπορείτε όμως να πετύχετε πολλά περισσότερα, εάν επιτρέψετε στον εαυτό σας να ζητήσετε την βοήθεια ειδικών ή ανθρώπων που εμπιστεύεστε. Ίσως χρειαστείτε τις συμβουλές κάποιου σε θέματα οικονομικής διαχείρισης ή επενδύσεων. Τα τρέχοντα οικονομικά σας φαίνεται να πάνε αρκετά καλά, υπάρχουν όμως υποθέσεις από το παρελθόν που χρειάζονται ρύθμιση…

Δίδυμοι

Η χαλαρή και αισιόδοξη διάθεση που έχετε θα σας κάνει να παρατηρήσετε κάτι νέο που εμφανίζεται στην ζωή σας. Ταχτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες και θέματα περιουσιακά. Μη διαφωνείτε με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, γιατί θα είναι εις βάρος σας. Δημιουργική σκέψη και αποφασιστικότητα στον χειρισμό των καταστάσεων που θα προκύψουν, θα χρειαστεί να επιδείξετε σήμερα. Μην ενεργείτε όμως με βάση τα στενά προσωπικά σας συμφέροντα, αλλά λαμβάνοντας υπόψη το ευρύτερο πλαίσιο.

Καρκίνος

Κάποιοι νέοι άνθρωποι στην ζωή σας μπορεί να είναι η αιτία που θα αρχίσετε να βλέπετε την ζωή με περισσότερα χρώματα, καταρρίπτοντας πολλά από τα ταμπού και τις προκαταλήψεις σας. Είστε ανανεωμένοι και αισιόδοξοι σήμερα και αυτή η θετική σας ενέργεια μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στη δουλειά σας. Νέες πεποιθήσεις και κάποια νέα πρόσωπα στην ζωή σας, σας οδηγούν να πάρετε ριζοσπαστικές αποφάσεις και να οδηγήσετε στο εξής σε νέα ρότα την ζωή σας.

Λέων

Μην επιμένετε στις απόψεις σας δογματικά, όταν βλέπετε ότι υπάρχουν σοβαρές διαφωνίες με τους γύρω σας. Ίσως να έχουν κάτι σημαντικό να σας πουν που θα σας αλλάξει τις απόψεις. Ακούστε τι έχουν να σας πουν, έστω κι αν νοιώθετε πλήξη ή εκνευρισμό. Ίσως τελικά να έχετε να μάθετε κάτι! Θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε με ανθρώπους ή καταστάσεις, αν δεν θέλετε περιπέτειες, για αυτό δείξτε αυτοκυριαρχία.

Παρθένος

Μειωμένη είναι η διάθεση σας για συνεργασία σε κοινωνικά θέματα. Προσπαθήστε να συμπεριφέρεστε με ειλικρίνεια στους ανθρώπους που συνδέεστε επαγγελματικά ή συναισθηματικά μαζί τους. Στον αισθηματικό τομέα κάτι θα σας στενοχωρήσει και θα σας πικράνει. Μη λέτε και υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να εκπληρώσετε, γιατί πληγώνετε τους γύρω σας χωρίς λόγο και ουσία…

Ζυγός

Έχετε την τάση να εμπιστεύεστε εύκολα και χωρίς δεύτερη σκέψη άτομα του περιβάλλοντος σας, που δεν γνωρίζετε καλά. Μια λανθασμένη κίνηση όμως μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον… Κάποιες αλλαγές θα θέλατε να κάνετε στην ζωή σας, προσέξτε όμως να μην κάνετε κάτι απλά και μόνο για να το κάνετε, αλλά για να σας πάει ένα βήμα πιο μπροστά. Και για να το πετύχετε αυτό χρειάζεται σοβαρή σκέψη και προετοιμασία.

Σκορπιός

Μην τα βλέπετε όλα μέσα από ροζ γυαλιά, γιατί στο τέλος, στην καλύτερη περίπτωση, θα πληγωθείτε. Είναι επίσης πολύ πιθανό, ένα άτομο που το εμπιστεύεστε, να σας απογοητεύσει με την συμπεριφορά του. Το βράδυ είναι κατάλληλο για κοινωνικοποίηση, για χαλαρή παρέα με φίλους ή για μια έξοδο με αγαπημένα πρόσωπα.

Τοξότης

Μην προσπαθείτε να κάνετε πράγματα που ξεπερνούν τις δυνάμεις σας ή δεν είναι της αρμοδιότητάς σας. Κάντε κάτι όμως, ώστε να εκτονωθεί ο θυμός ή το στρες που νοιώθετε, για να μη σας βγει μέσα από κάποιο ατύχημα ή άσχημο καβγά. Μην προσπαθείτε μέσα από πονηριές να καταφέρετε τους σκοπούς και τις επιδιώξεις σας. Θα εκτεθείτε ανεπανόρθωτα! Δείξτε έμπρακτα διάθεση συνεργασίας και θα πετύχετε αυτό που θέλετε!

Αιγόκερως

Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα. Τα σχέδιά σας μπορεί ξαφνικά να πάρουν μια περίεργη τροπή. Αγχώδεις καταστάσεις ίσως να φέρει η μέρα… Αποφύγετε συναλλαγές κάθε είδους που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στο άμεσο μέλλον. Κάποιες δυσκολίες στο εργασιακό περιβάλλον δοκιμάζουν τα νεύρα σας, με την κατάλληλη επέμβαση σας όμως αποσοβούνται τα χειρότερα …

Υδροχόος

Αρκετά δύσκολη μέρα σήμερα. Άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας πικράνουν. Προσοχή στις εξαπατήσεις! Προς το βράδυ η μέρα γίνεται κάπως απατηλή και υπάρχει κίνδυνος να μαλώσετε με τρίτους εξαιτίας ανούσιων παρεξηγήσεων. Μην προσπαθείτε να επιβάλετε τις απόψεις σας με τρόπο εριστικό. Ένας καινούργιος φίλος μπορεί να σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμος.

Ιχθείς

Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται στο καλύτερο επίπεδο της και πολλές από τις έγνοιες που είχατε έχουν παραμεριστεί. Τώρα μπορείτε να επικεντρώσετε την προσοχή σας στην καριέρας σας. Γιατί ευκαιρία σαν την σημερινή σπάνια έρχεται στην ζωή μας! Φροντίστε να την αξιοποιήσετε, γιατί θα αλλάξει σε σημαντικό βαθμό η μελλοντική πορεία σας. Σημαντικό ρόλο θα παίξει ο τρόπος που θα χρησιμοποιήσετε την γλώσσα του σώματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being