Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Αυτά τα ζώδια θα έχουν το χειρότερο καλοκαίρι

Αυτά τα ζώδια θα έχουν το χειρότερο καλοκαίρι

Η πιο ανέμελη εποχή του χρόνου θα είναι ιδιαιτέρως μουντή για ορισμένους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου

Πιθανότατα σκέφτεστε «Κατάφερα να ανταπεξέλθω σε έναν δύσκολο χειμώνα, ας μην είμαι και σε αυτή τη λίστα».

Δυστυχώς, αυτό δεν μπορούμε να το εγγυηθούμε, αλλά τουλάχιστον θα σας δώσουμε ένα στοιχείο για να προετοιμαστείτε για το καλοκαίρι σας. Και αν όντως δείτε το ζώδιο σας μέσα σε αυτά για τα οποία τα άστρα προβλέπουν ένα δύσκολο καλοκαίρι, προσπαθήστε να μην το πάρετε πολύ βαριά και να θυμάστε ότι μετά την καταιγίδα έρχεται η ηρεμία και η ηλιοφάνεια.

 Προβλήματα στις σχέσεις, ανασφάλειες και οικονομικές δυσκολίες φαίνεται πως θα αντιμετωπίσουν 3 ζώδια. Μόλις, όμως ,περάσει αυτή η κρίσιμη περίοδος θα βρουν τελικά τις ισορροπίες και τα πατήματά τους.

Καρκίνος

Καθώς είστε ιδιαίτερα προστατευτικοί και συναισθηματικοί άνθρωποι, τα σκαμπανεβάσματα του καλοκαιριού μπορούν να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία και τη διάθεσή σας. Δυσκολίες στα προσωπικά, τις σχέσεις, αλλαγές και χωρισμοί προβλέπονται, καθώς και προβλήματα στα οικονομικά, αφού η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα στον 20 οίκο σας, αυτών των αξιών και των οικονομικών. Προσπαθήστε να παραμείνετε συγκεντρωμένοι και να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες με ωριμότητα και ευελιξία. Ναι, θα βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας. Ναι, οι φίλοι και οι δικοί σας άνθρωποι θα αλλάζουν γνώμη στο λεπτό, μα γι’ αυτό δεν φταίτε εσείς. Αντιμετωπίστε τη ζωή όπως σας έρχεται και θα δείτε πως όλα θα πάνε καλά στο τέλος.

Παρθένος

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν σας αρέσει όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν σύμφωνα με το δικό σας σχέδιο. Ε, λοιπόν, ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε την ανατροπή των σχεδίων σας σε μεγάλο βαθμό αυτό το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι του 2023 θα είναι για εσάς δύσκολο αφού θα χάσετε την πίστη στον εαυτό σας και είναι πιθανό να καταστρέψετε κάθε όμορφη σχέση σας με τη ζήλιας σας. Από τις 22 Ιουλίου, η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα, προτρέποντάς σας να κοιτάξετε πίσω σε προηγούμενες σχέσεις. Είναι πιθανό, επίσης, κάποιοι άνθρωποι από το παρελθόν σας να επιστρέψουν στη ζωή σας κάποια στιγμή το καλοκαίρι. Καλό θα ήταν να αποφύγετε να κάνετε πολύ σημαντικές επιλογές κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης περιόδου και αντ ‘αυτού να επικεντρωθείτε στο να ακούσετε πραγματικά τα θέλω σας.

 
Ιχθύες

Όσο και αν σας τρομάζει που το ζώδιό σας βρίσκεται σε αυτή τη λίστα, έχετε αποδείξει πως είστε ιδιαιτέρως ανθεκτικοί. Οι προκλήσεις του φετινού καλοκαιριού θα σας εμπνεύσουν όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Υπάρχει πιθανότητα να νιώσετε εξάντληση, ανασφάλεια και αποτυχία, ενώ οι εντάσεις από τις σχέσεις δεν θα λείπουν. Θα υπάρξουν πολλές διαφωνίες και θα γίνετε πιο ευάλωτοι σε διάφορους τομείς. Ο Ερμής που θα κινείται ανάδρομα από τις 23 Αυγούστου θα ενισχύσει τυχόν προβλήματα που προϋπάρχουν και θα οδηγηθείτε σε μια σειρά παρεξηγήσεων.

Πηγή:marieclaire

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being