Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2023: Τηλεφώνησαν από τη...Ρώμη σε μητέρα μαθητή για αλλαγή εξεταστικού κέντρου

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2023: Τηλεφώνησαν ...

Η καταγγελία μιας μητέρας υποψηφίου από τον Βόλο

Μια απίστευτη καταγγελία έκανε μητέρα μαθητή της Γ’ Λυκείου από τον Βόλο λέγοντας πως δέχτηκε τηλεφώνημα από τη… Ρώμη όπου την ενημέρωναν ότι άλλαξε το εξεταστικό κέντρο που θα δώσει Πανελλήνιες εξετάσεις το παιδί της.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό η μητέρα του υποψήφιου μαθητή των Πανελληνίων εξετάσεων δέχτηκε τηλεφώνημα από το Λάτσιο της Ρώμης, όπου αυτόματος τηλεφωνητής την ενημέρωνε ότι αλλάζει το εξεταστικό κέντρο του παιδιού στο Βόλο και τους παρακινούσε να ενεργοποιήσουν link σε σχετικό email που θα λάβουν, ώστε να ενημερωθούν για το νέο εξεταστικό κέντρο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η μητέρα ενημέρωσε την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο προϊστάμενος, Σωκράτης Σαβελίδης, ο ίδιος με τη σειρά του ενημέρωσε σχετικά το Υπουργείο Παιδείας, ενώ κάλεσε τους διευθυντές και τους ζήτησε να ενημερώσουν τους υποψηφίους ότι δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στα εξεταστικά κέντρα.

Κατά το ίδιο δημοσίευμα δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία απολύτως αλλαγή στα εξεταστικά κέντρα και σε ολόκληρη τη διαδικασία των Πανελλαδικών εξετάσεων όπως ανακοινώθηκε.

Τέλος, σημειώνεται πως σε περίπτωση κατά την οποία γονείς ή υποψήφιοι δεχτούν οποιοδήποτε μήνυμα κάθε είδους σε κάθε μέσο (sms, e-mail, messenger κλπ) το οποίο τους προτρέπει σε ενέργειες σε σχέση με τις πανελλαδικές εξετάσεις, να ενημερώσουν τους διευθυντές των σχολείων τους πριν από οποιαδήποτε ενέργεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις