Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εκλογές 2023: Επίσκεψη του Γιώργου Α. Παπανδρέου στη Δημόσια υπηρεσία απασχόληση Δ.ΥΠ.Α-ΟΑΕΔ

Εκλογές 2023: Επίσκεψη του Γιώργου Α. Πα...

Eνημερώθηκε για τα προβλήματα

Ο Πρώην Πρωθυπουργός και Βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Α. Παπανδρέου, επισκέφθηκε σήμερα την Διεύθυνση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης(Δ.ΥΠ.Α- ΟΑΕΔ).

Ο πρώην Πρωθυπουργός, ενημερώθηκε από τον Διευθυντή κ. Ζαχαρία Τοκατλίδη αλλά και τους εργαζομένους των τμημάτων, για το δομικό πρόβλημα της ανεργίας και την αναγκαιότητα να υποστηριχθεί η Δ.ΥΠ.Α με την ενίσχυση την επαγγελματικής εκπαίδευσης και την απαραίτητη σύνδεση των τοπικών εργασιακών αναγκών με την αντίστοιχη ζήτηση εργασίας. Επισημάνθηκε η ανάγκη για τη δημιουργία στοχευμένων προγραμμάτων επιμόρφωσης και επιχορήγησης της απασχόλησης σε επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα βιωσιμότητας.

Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, εξέφρασε την άποψη, ότι πρέπει να δρομολογηθεί ποιοτική καταγραφή των επαγγελμάτων που έχουν ζήτηση, να διευρυνθεί η στοχευμένη κατάρτιση με συστηματική εξατομικευμένη εκπαίδευση, ούτως ώστε να υπάρχει εξέλιξη στον επαγγελματικό βίο των εργαζομένων αλλά και στη συνολική αναμόρφωση του εργασιακού τοπίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις