Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Μητσοτάκης στο TikTok: Το backstage βίντεο τη στιγμή που μαθαίνει το αποτέλεσμα των εκλογών

Μητσοτάκης στο TikTok: Το backstage βίντ...

Δείτε βίντεο

Με ένα βίντεο στο TikTok με πλάνα από το βράδυ των εκλογών ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης  ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη τους.

Ο πρωθυπουργός, συνεχίζοντας τη σειρά με τα backstage βίντεο που δημοσίευε κατά την προεκλογική εκστρατεία, θέλοντας να ευχαριστήσει τους πολίτες που στήριξαν τη ΝΔ, ανήρτησε νέο υλικό με πλάνα από τη βραδιά των εκλογών και τις δυνατές στιγμές που έζησε με την οικογένειά του και το επιτελείο του στο άκουσμα των αποτελεσμάτων.

«Ήθελα να σας δείξω κάποιες backstage σκηνές από το βράδυ των εκλογών. Όπως καταλαβαίνετε, αυτές οι στιγμές ήταν πολύ έντονες», λέει ο πρωθυπουργός.

Στο βίντεο διακρίνεται με συνεργάτες του, ανάμεσά τους τον Γ. Βλαστάρη, στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, στην οδό Πειραιώς, να αγωνιά.

Στο άκουσμα των αποτελεσμάτων διακρίνεται η αγωνία, καθώς εμφανίζεται με δαγκωμένα χείλη, ενώ πιάνει το κεφάλι του δείχνοντας να μην πιστεύει ούτε ο ίδιος το σαρωτικό ποσοστό.

Σε επόμενο στιγμιότυπο φαίνεται μια θερμή αγκαλιά με τον γιο του Κωνσταντίνο, με τον υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο Άκη Σκέρτσο, καθώς και με τον viral πλέον σκύλο του, Πίνατ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις