Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγινα: Πως τραυματίστηκαν οι μαθήτριες στο τροχαίο με το πούλμαν - «Δεν μπορούσε να μιλήσει το παιδί»

Αίγινα: Πως τραυματίστηκαν οι μαθήτριες ...

Τι δήλωσε η γιαγιά του ενός κοριτσιού

Στο Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία για ιατρική περίθαλψη μεταφέρθηκαν οι τρεις μαθήτριες που τραυματίστηκαν στο ατύχημα με σχολικό λεωφορείο στην Αίγινα.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Αίγινας Σωκράτη Δούκα, ο οποίος μίλησε στο AeginaPortal, δύο από τα κορίτσια έφεραν εκδορές, ενώ το τρίτο υπέστη τραύματα στο θώρακα και θα χρειαστούν περαιτέρω εξετάσεις για να εκτιμηθεί η κατάστασή του. Ευτυχώς, και οι τρεις είναι σε σταθερή κατάσταση.

Το ατύχημα σημειώθηκε στο πάρκινγκ της Μονής Αγίου Νεκταρίου το μεσημέρι, όταν πούλμαν που μετέφερε προσκυνητές «έχασε» το χειρόφρενο και έπεσε πάνω σε δέντρο. Εν τω μεταξύ, ένα άλλο πούλμαν που μετέφερε μαθητές σε σχολική εκδρομή ξεφόρτωνε σε κοντινή απόσταση και τα τρία κορίτσια, ηλικίας 14-15 ετών, βρέθηκαν ανάμεσα στα δύο πούλμαν και τραυματίστηκαν.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ασθενοφόρα και όχημα του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας, ενώ ο δρόμος αποκλείστηκε από αστυνομικούς. Τα κορίτσια μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αίγινας και στη συνέχεια συνοδεύτηκαν από ιατρικό προσωπικό στο λιμάνι του Πειραιά, όπου περίμενε Κινητή Ιατρική Μονάδα του ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο για να τα μεταφέρει στην Αγία Σοφία.

 «Η διευθύντρια από ότι είπε σφήνωσαν στο πούλμαν. Λύθηκε το χειρόφρενο από το ένα πούλμαν και έπεσε σε τρία κορίτσια. Η διευθύντρια μας είπε ότι το δικό μας το παιδί δεν ήταν εκεί αλλά είδε αίματα στο χέρι. Δεν μπορούσε να μιλήσει το παιδί, είχε ταραχτεί. Στο χέρι της έχει κάτι γρατσουνιές από ότι μας είπαν. Αυτά έχουν πει και στη μαμά της η οποία έχει ξεκινήσει και πάει στο Αγία Σοφία», δήλωσε η γιαγιά ενός κοριτσιού στο Mega.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις