Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η «θεά» μητέρα του Έλον Μασκ εξερευνά τη Σαντορίνη με ένα Tesla και ένα κότερο

Η «θεά» μητέρα του Έλον Μασκ εξερευνά τη...

Δρακόντεια μέτρα

Περιήγηση σε ένα από τα δημοφιλέστερα ελληνικά νησιά, την πανέμορφη Σαντορίνη, κάνει εδώ και μερικές ημέρες η μητέρα του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία, Έλον Μασκ .

Η Μέι Μασκ βρίσκεται στη χώρα μας από το τέλος Απριλίου προκειμένου να λάβει μέρος στο Διεθνές Συνέδριο Πολυτελούς Τουρισμού, το οποίο διοργανώθηκε στο νησί.

Φρόντισε, μάλιστα, να ενημερώσει η ίδια για την παρουσία της με ανάρτηση στο αγαπημένο της μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter, ιδιοκτήτης του οποίου είναι εδώ και έξι περίπου μήνες ο μεγιστάνας γιος της, Έλον.

Ημερήσια εκδρομή εξερεύνησης στη Σαντορίνη για τη μητέρα του Έλον Μασκ
Την Τετάρτη η Μέι Μασκ προχώρησε σε μία ακόμη ανάρτηση, ενημερώνοντας πως βρίσκεται ακόμη στην πανέμορφη Σαντορίνη και εξερευνά τα εντυπωσιακά τοπία του κυκλαδίτικου νησιού.

Βγάζοντας φωτογραφίες μέσα σε ένα κότερο, αλλά και δίπλα σε ένα αυτοκίνητο Tesla, η 75χρονη Μέι Μασκ ποζάρει γεμάτη χαμόγελο με φόντο το αγαπημένο της ελληνικό νησί, προωθώντας παράλληλα μέσω των hashtags το βιβλίο της «A Woman Makes a Plan».

«Μια ημερήσια εκδρομή εξερεύνησης της Σαντορίνης με ένα Tesla και ένα κότερο», έγραψε χαρακτηριστικά η μητέρα του Έλον Μασκ στο Twitter.

 

Η ίδια έχει έρθει στην Ελλάδα άλλη μια φορά, τονίζοντας την φιλοξενία των Ελλήνων καθώς και τον ενθουσιασμό της για τα 9 νησιά που επισκέφτηκε ανάμεσα τους και η Σαντορίνη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight