Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα- Συμβασιούχοι: Η δημοτική αρχή ήταν απέναντί μας, αλλά δικαιωθήκαμε- Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας

Πάτρα- Συμβασιούχοι: Η δημοτική αρχή ήτα...

Τι λέει στο thebest.gr η εκπρόσωπός τους

Ανακουφισμένη δηλώνει η εκπρόσωπος των συμβασιούχων του 2018 του Δήμου Πατρέων Νένα Μουρίκη, μετά την δικαστική δικαίωση που δικαιώνει τους συμβασιούχους της Κοινωφελούς του Δήμου πατρέων.

Οι  426 συμβασιούχοι μετά την εκδίκαση του αιτήματός τους για επιστροφή στην εργασία τους, από το  Πρωτοδικείο Λασιθίου,   θα επιστρέψουν από την Τρίτη και θα παραμείνουν στο Δήμο έως και τις 20 Σεπτεμβρίου.

Η σημερινή απόφαση του Δικαστηρίου στο Λασίθι για τους συμβασιούχους του Δήμου Πατρέων, αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών που οι ίδιοι κατέβαλαν αλλά και των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο που στήριξε τον αγώνα τους. 

Όπως αναφέρει η εκπρόσωπος των συμβασιούχων από το 2018  Νένα Μουρίκη, «η δημοτική αρχή δεν ήταν δίπλα μου όπως ήταν παλιά και αυτό ήταν κάτι που μου έλειψε. Ήταν απέναντί μου κι είχα συνηθίσει τα πρώτα χρόνια να είναι δίπλα μου.

Την ευχαριστώ για τα χρόνια που ήταν κοντά μου αλλά αυτή τη φορά ήταν απέναντί μας, είμαστε φτωχές οικογένειες που έχουν ανάγκη τη δουλειά όπως και όλη η Πάτρα.  Στις 20 Σεπτεμβρίου θα δώσουμε ξανά τον αγώνα μας και για τα καινούργια παιδιά που ήρθαν κοντά μας και μπήκαν από το 2020. Θα κάνουμε πάλι την αγωγή μας, θα είμαστε πάλι στα δικαστήρια και εύχομαι να δικαιωθούμε και από τα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Δεν είμαστε πολιτικοί, είμαστε αγωνιστές απέναντι στην ανεργία. Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου για την εμπιστοσύνη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις