Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η σούπερ σταρ της ποπ Ρίτα Όρα θα είναι γκεστ στον φετινό διαγωνισμό της Γιουροβίζιον στο Λίβερπουλ

Η σούπερ σταρ της ποπ Ρίτα Όρα θα είναι ...

Η 32χρονη με καταγωγή από το Κόσοβο και μεγαλωμένη στη Βρετανία, σταρ της μουσικής θα ερμηνεύσει ένα μέντλει των επιτυχιών της καθώς & ένα καινούριο κομμάτι

Ο πανευρωπαικός διαγωνισμός τραγουδιού της Γιουροβίζιον όπου συμμετέχει κατ’ εξαίρεση και η Αυστραλία, συνεχίζει την καλή παράδοση των γκεστ εμφανίσεων μεγάλων διεθνών σταρ της μουσικής. Έτσι μετά τις εμφανίσεις ονομάτων όπως ο Τζάστιν Τιμπερλέικ και βέβαια η Μαντόνα, φέτος, όπως γνωστοποιήθηκε στη σκηνή της Eurovision στο Λίβερπουλ της Μ. Βρετανίας θα ανέβει η 32χρονη σούπερ σταρ της ποπ, Ρίτα Όρα.

Η Ρίτα Όρα γεννημένη το Νοέμβριο του 1990, στο Κόσοβο, μεγάλωσε και ζει στο Ηνωμένο Βασίλειο ενώ το πρώτο της studio άλμπουμ, με τίτλο "Ορα" κυκλοφόρησε το 2012 και έγινε no1 σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και την καθιέρωσε.

Όπως γράφτηκε, την έναρξη του πρώτου ημιτελικού της Eurovision 2023 την Τρίτη 9/5, θα ανοίξει η οικοδέσποινα του σόου από την Ουκρανία, η frontwoman του συγκροτήματος The Hardkiss, Yuliya Sanina. Η παράσταση θα συμβολίζει την «ενοποίηση μέσω της μουσικής» των δύο χωρών, όπως είναι και το φετινό σλόγκαν “United By Music”. Το τραγούδι που θα ερμηνεύσει είναι το “Маяк“.

Στο διάλειμμα, αναμένεται να κάνει την εμφάνιση της η Rita Ora, η παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνιδα, η οποία & κατέχει το ρεκόρ για τον αριθμό των singles που μπήκαν στην πρώτη δεκάδα των επίσημων μουσικών charts μεταξύ των Βρετανών καλλιτεχνών. Η Rita Ora θα ερμηνεύσει ένα medley από τις πιο διάσημες επιτυχίες της και θα παρουσιάσει & ένα νέο της τραγούδι στο ένθερμο κοινό της Eurovision.

Ακόμα, στον πρώτο ημιτελικό όπως αναφέρει το neolaia.gr, θα εμφανιστεί & η Alyosha, η εκπρόσωπος της Ουκρανίας στη Eurovision 2010, η οποία θα αφηγηθεί την ιστορία της πραγματικής, προσωπικής της διαδρομής μέσα από την ερμηνεία του τραγουδιού “Ordinary World” από το εμβληματικό βρετανικό ροκ συγκρότημα Duran Duran, σε μια νέα εκτέλεση από τη σκηνή του διαγωνισμού.

Oι Βρετανοί διοργανωτές έχουν στα σκαριά και μία γκεστ εμφάνιση της πολύ δημοφιλούς Βέρκα Σερντούσκα από την Ουκρανία ενδεχομένως για τις επόμενες βραδιές, τον 2ο ημιτελικό της Πέμπτης 11/5 ή τον μεγάλο τελικό το Σάββατο 13/5.

Η Ουκρανία να θυμίσουμε πως κέρδισε μεν πέρυσι τον διαγωνισμό στο Τορίνο της Ιταλίας με τους Kalush Orchestra αλλά λόγω του πολέμου δεν κατέστη δυνατό να κάνει την απαιτητική διοργάνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight