Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Πανσέληνος στον Ζυγό: Αυτά τα ζώδια επηρεάζονται περισσότερο

Πανσέληνος στον Ζυγό: Αυτά τα ζώδια επηρ...

Το ολόγιομο φεγγάρι του Απριλίου λέγεται και Ροζ Πανσέληνος

Στον άξονα Ζυγού – Κριού πραγματοποιείται η Πανσέληνος στις 6 Απριλίου. Ο Κριός αντιπροσωπεύει το «εγώ» και ο Ζυγός «εμείς».

Έτσι αυτό το φεγγάρι θα μας βοηθήσει να βρούμε μια ισορροπία μεταξύ του εγωισμού μας και της φροντίδας των άλλων.

Επισημαίνεται πως ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στους χειρισμούς μας σε καταστάσεις στα επαγγελματικά και προσωπικά, καθώς αναμένονται εντάσεις και συγκρούσεις.
Η Πανσέληνος του Απριλίου, ονομάζεται Ροζ Πανσέληνος ή Πασχαλινό Φεγγάρι και επηρεάζει περισσότερο τα παρακάτω ζώδια, τα οποία φαίνεται να φτάνουν στα όριά τους.

 Κριός
Αποκαλύψεις, αλλαγές και διλήμματα στον τομέα των σχέσεων ίσως και στις συνεργασίες. Αναμένεται εντάσεις και αντιπαραθέσεις, που θα εντείνονται εξαιτίας των νεύρων σας. Γίνεστε ανυπόμονες και διεκδικητικές, πράγμα που μπορεί να φέρει προβλήματα στις συναναστροφές με τον περίγυρό σας, αν και είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να βρεθούν και αναπάντεχες λύσεις σε κάποιο πρόβλημά σας.

Καρκίνος
Τον άξονα καριέρας-οικογένειας επηρεάζει το φεγγάρι του Απριλίου και ίσως έχετε εξελίξεις σε θέματα που αφορούν το σπίτι, τις σχέσεις και την περιουσία σας. Πρέπει να ισορροπήσετε ανάμεσα σε οικογένεια και καριέρα, καθώς η έλλειψη ορίων προκαλεί εντάσεις και συγκρούσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Με ρεαλισμό θέστε τα όρια σας και πάρτε τις αποφάσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε πιο ασφαλείς και ήρεμοι.

Ζυγός
Μπορεί να νιώσετε πως φτάνετε στα όριά σας αυτές τις ημέρες, καθώς η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σας. Μπορεί να έρθει το τέλος μιας συνεργασίας ή μίας σχέσης, καθώς πλέον δεν σας ικανοποιούν. Η ώρα για αποφάσεις έφτασε και εσείς καλείστε να τις πάρετε. Επειδή αυτό το διάστημα είναι αρκετά πιεστικό δώστε μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία σας.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being