Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επίσκεψη Ανδρέα Παναγιωτόπουλου στο εργοστάσιο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων στο Αίγιο

Επίσκεψη Ανδρέα Παναγιωτόπουλου στο εργο...

"Γίναμε κοινωνοί της οργής και της απογοήτευσης των εργαζομένων" αναφέρει

Σε ανακοίνωσή του, ο υποψψήφιος βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κ. Ανδρέας Παναγιωτόπουλος αναφέρει τα εξής:

"Στο εργοστάσιο των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (πρώην ΕΒΟ), στο Αίγιο, βρέθηκα σήμερα με συνυποψηφίους μου στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μετά από επιστολή που είχα στείλει, και συναντήθηκα με τον διευθυντή των ΕΑΣ (ΕΒΟ – ΠΥΡΚΑΛ) Αιγίου κ. Γιώργο Μαντζαβίνο και με τους εργαζόμενους, με επικεφαλής τον πρόεδρο του Σωματείου Εργατοτεχνιτών ΕΑΣ Αιγίου κ. Γιώργο Σαζακλή.

Ήταν μια αποκαλυπτική συνάντηση, αφού γίναμε κοινωνοί της οργής και της απογοήτευσης των εργαζομένων για τον εμπαιγμό από τη συνέλευση των μετόχων και την κυβέρνηση, λόγω της απόρριψης της χρηματοδότησης ύψους 8 εκατ. ευρώ που αφορά το βασικό κτίριο παραγωγής του εργοστασίου του Αιγίου.

17 μήνες ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνησή του, που δήθεν κόπτονται για την αμυντική θωράκιση της χώρας και την αύξηση της απασχόλησης, εμπαίζουν εργαζόμενους και πολίτες για μια μονάδα που είχε συνεισφορά στο 45% των ΕΑΣ και προσπόριζε κέρδη.

Τα G3  και η εξέλιξή τους μαζί με τα ΜΙΝΙΜΙ αποτελούν τα παραγωγικά ατού της ΕΒΟ. Θα τα αφήσουμε να πάνε χαμένα; Όπλα, πολυβόλα, τυφέκια και τα πιστόλια της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και το αμυντικό οπλικό σύστημα Άρτεμις είναι επιτεύγματα της ΕΒΟ. Αν κλείσουν τη μονάδα ποιος θα τα συντηρεί;

Στηρίζουμε την πλήρη επαναλειτουργία των ΕΑΣ και του εργοστασίου του Αιγίου, απέναντι στη εγκληματική αδιαφορία της κυβέρνησης για την αμυντική μας βιομηχανία, την ασφάλεια της χώρας και τους έμπειρους εργαζομένους που έχουν αποδεκατιστεί από τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις