Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Ζώδια: Τα τρία ζώδια που θα καταλάβουν σήμερα, 23 Μαρτίου, ότι είναι ερωτευμένα με τον λάθος άνθρωπο

Ζώδια: Τα τρία ζώδια που θα καταλάβουν σ...

Ποια είναι

Μια δύσκολη μέρα η 23η Μαρτίου τουλάχιστον για τα παρακάτω τρία ζώδια. Γιατί θα αντιληφθούν ότι είναι ερωτευμένα με το λάθος άνθρωπο, καθώς τα αισθήματά τους δεν είναι αμοιβαία.

 
Κριός: Προσπαθείτε να αποφεύγετε την αλήθεια, ειδικά όταν αυτή λέει ότι κάνατε λάθος για έναν άνθρωπο. Σήμερα, συγκεκριμένα, θα καταλάβετε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν ενδιαφέρεται για εσάς ερωτικά. Ναι, είστε ακαταμάχητα γοητευτικές όταν φλερτάρετε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το φλερτ θα εξελιχθεί, πάντα, μέχρι εκεί που θα θέλατε. Αν λοιπόν σήμερα αναρωτηθείτε «γιατί σε εμένα;» ή σωστή απάντηση θα ήταν μάλλον «γιατί ΟΧΙ σε εσένα, Κριέ;».

Παρθένος: Δεν είναι η πρώτη φορά που σας συμβαίνει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι λιγότερο επώδυνο. Είναι γεγονός, είστε επιρρεπείς σε ειδύλλια χωρίς ανταπόκριση, όπου νιώθετε κάποιες φορές αδικαιολόγητα ότι θα εξελιχθούν. Η σημερινή απόρριψη, λοιπόν, θα είναι σαν χαστούκι, που θα σας αναγκάσει όμως να αντικρίσετε κατάματα την πραγματικότητα: σπαταλάτε το χρόνο σας με αυτό τον άνθρωπο, που δεν σας αγαπάει ούτε πρόκειται να σας αγαπήσει.

 

Αιγοκέρως: Κατά βάθος γνωρίζετε ήδη ότι ο άνθρωπος με τον οποίο είστε μαζί είναι χαμένη περίπτωση. Δεν δίνει δεκάρα για τη σχέση σας, και το βλέπετε. Παρ’ όλα αυτά, περιμένετε μήπως σας ρίξει κανένα ψίχουλο αγάπης. Σίγουρα σας αξίζει κάτι καλύτερο από αυτό το ειδύλλιο, το οποίο στην πραγματικότητα είστε μόνοι, ακόμα και αν το βράδυ κοιμάστε μαζί του και αισθάνεστε πως τίποτα δεν έχει αλλάξει. Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσετε να εθελοτυφλείτε και να αναλάβετε δράση;

 

πηγή: marieclaire.gr/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being