Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καιρός: Βροχές και τοπικές καταιγίδες στα βόρεια και κεντρικά τμήματα της χώρας

Καιρός: Βροχές και τοπικές καταιγίδες  σ...

Ο καιρός σήμερα

Αλλαγή θα παρουσιάσει σήμερα ο καιρός στη χώρα μας με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια τμήματα.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, αρχικά αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες στο Ιόνιο και στα δυτικά ηπειρωτικά, οι οποίες σταδιακά θα επεκταθούν στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, και πιθανόν στη Στερεά Ελλάδα και την Εύβοια, ενώ μετά το απόγευμα βροχές αναμένονται στο Βόρειο Αιγαίο και τη Θράκη. Τα φαινόμενα μετά το μεσημέρι στα δυτικά θα εξασθενήσουν.

Στην παρακάτω Ομάδα Χαρτών παρουσιάζεται το εκτιμώμενο ύψος βροχής για επιλεγμένα τρίωρα των μεσημεριανών και απογευματινών ωρών της Τρίτης 21/03, όπως υπολογίστηκε από το αριθμητικό μοντέλο πρόγνωσης καιρού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr.

Ομάδα Χαρτών. Το εκτιμώμενο ύψος βροχής για τις μεσημεριανές ώρες (14:00-17:00) (πάνω) και τις απογευματινές ώρες (17:00-20:00) (κάτω) της Τρίτης 21/03/2023, όπως υπολογίστηκε από το αριθμητικό μοντέλο πρόγνωσης καιρού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr.  

 

 

Σύμφωνα με την κατηγοριοποίηση του επεισοδίου βροχόπτωσης (RPI), η οποία εφαρμόζεται από τη μονάδα Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το επεισόδιο βροχόπτωσης κατατάσσεται στην Κατηγορία 1 (Χαμηλή). Πληροφορίες σχετικά με την κατηγοριοποίηση των επεισοδίων βροχόπτωσης, μπορείτε να δείτε στο επεξηγηματικό βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις