Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γιώργος Αγγελόπουλος: Μπαίνει στη "Γη της Ελιάς" - Τι είπε για τον ρόλο του

Γιώργος Αγγελόπουλος: Μπαίνει στη "...

Μετά το "Τατουάζ" ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνεργάζεται ξανά με τον Αντρέα Γεωργίου

Τον Γιώργο Αγγελόπουλο υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής της το μεσημέρι της Δευτέρας (20/03) η Ελένη Μενεγάκη.

Ο πρώην παίκτης και νικητής του Survivor μίλησε για την αποδοχή του τηλεοπτικού κοινού μετά την εμφάνισή του στο reality επιβίωσης, ενώ αναφέρθηκε και στις φήμες που τον ήθελαν να συμμετέχει ξανά στο παιχνίδι στην All Star εκδοχή του.

Για την απόφασή του να μην ξανασυμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης απάντησε ότι δεν θα το ξαναέκανε γιατί δεν θα αισθανόταν άνετα και αποκάλυψε ότι την άρνησή του για την συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης την είχε δώσει από τον Σεπτέμβριο.

Ο ίδιος στη συνέχεια μίλησε για τη συνεργασία του με τον Αντρέα Γεωργίου και τη συμμετοχή του στο "Τατουάζ" λέγοντας πως "ήταν, σίγουρα, τότε ένα ρίσκο, περισσότερο από οτιδήποτε γιατί συμμετείχα σε μία πολύ επιτυχημένη σειρά. Τώρα αισθάνομαι πιο άνετα, κι έχω κάνει και πράγματα, τα οποία σίγουρα θα με βοηθήσουν σε αυτή την συνεργασία".

Μιλώντας για το νέο τηλεοπτικό του βήμα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στην είσοδό του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, "Η Γη της Ελιάς" και αποκάλυψε τα πάντα για τον ρόλο του. "Θα μπω με τον ρόλο του Ορέστη Αντωνιάδη, είμαι από το Περιστέρι της Αθήνας, θα είμαι γυμναστής. Θα επισκεφτώ την Μάνη για τουρισμό, αλλά ο λόγος δεν θα είναι αυτός. Θα πάω στον τάφο του Κίμωνα, οπότε μπορεί να ήμουν και φίλος του Κίμωνα, με κάποιο τρόπο συνδέονται", είπε και πρόσθεσε πως "θα είναι μία μυστική αποστολή – με κάποιο τρόπο – όπου θα αλλάξει κατά πολύ την πλοκή με τον θάνατο του Κίμωνα".

"Ο κάθε χώρος έχει την δυσκολία του. Το θέατρο έχει ακόμα μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, για εμένα που δεν το έχω δοκιμάσει, δεν έχω πει ούτε με το μυαλό μου να συμμετέχω ως ένας ρόλος θεατρικός. Η τηλεόραση είναι πιο προστατευμένη», είπε για μία πιθανή συμμετοχή σε θεατρική παράσταση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight