Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τρεις συλλήψεις για κλοπές σε σπίτια- Ανήλικοι οι δύο

Πάτρα: Τρεις συλλήψεις για κλοπές σε σπί...

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθησαν, προχθές το πρωί, σε περιοχή της Πάτρας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης  Ασφαλείας Πατρών, τρεις ημεδαποί άνδρες, (οι δυο ανήλικοι ηλικίας 15 και 16 ετών), ανακοινώνει η αστυνομία.

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.

Για την ίδια υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονέων των ανηλίκων για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας τους.

Ειδικότερα, οι κατηγορούμενοι την 14-3-2023 το μεσημέρι, διέρρηξαν οικία ημεδαπού άνδρα σε περιοχή της Πάτρας και αφαίρεσαν (150) ευρώ και δυο ρολόγια, αξίας (300) ευρώ.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης  Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι οι τρεις κατηγορούμενοι  από 24-02-2023 έως 12-03-2023, διέπραξαν ακόμη οκτώ κλοπές σε οικίες, σε περιοχές της Πάτρας (δυο απόπειρες και έξι τετελεσμένες), αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των  (6.600) ευρώ, κοσμήματα, αξίας (13.200) ευρώ και ένα φορητό υπολογιστή, αξίας (1.000) ευρώ.  

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των συλληφθέντων και στους ίδιους, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ένα αλυσοπρίονο και είδη ρουχισμού.   

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Σύλληψη  για κλοπή

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Πάτρας, από αστυνομικούς τηςΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότιαποπειράθηκε να εισέλθει σε οικία, με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο ναολοκληρώσει την πράξη του. Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μοτοποδήλατο, το
οποίο είχε αφαιρέσει την 14/03/2023, αναφέρει η αστυνομία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών και ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Αγρινίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε κάνναβη, συνολικού βάρους (24,9) γραμμαρίων. Επιπλέον, σε βάρος του κατηγορούμενου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του
Ανακριτή Πατρών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Σύλληψη  για καταδικαστική απόφαση


Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δέκα ετών και χρηματική ποινή (10.000) ευρώ για υπόθεση ναρκωτικών, αναφέρει η αστυνομία.


Σύλληψη δυο ημεδαπών για κλοπή
Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, σε περιοχή του Αγρινίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός και ένας 15χρονος, διότι εισήλθαν σε νεοανεγειρόμενη οικοδομή, με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι, διότι έγιναν αντιληπτοί από τον παθόντα, αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ
Σύλληψη δύο ημεδαπών για παράβαση υγειονομικών διατάξεων

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε περιοχή του Πύργου, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης Εγκληματικότητας Ευαίσθητων Κοινωνικών Ομάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εγκαταστήσει πρόχειρον παράπηγμα και διέμεναν σε αυτό, χωρίς να τηρούνται οι στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής, ύδρευσης αποχέτευσης για την υγιεινή διαβίωση, δημιουργώντας εστίες μόλυνσης, αναφέρει η αστυνομία.

 

Συλλήψεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

 

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών Πύργου, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα, στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης, ανακοινώνει η ΕΛ.ΑΣ.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή ναρκωτικών


Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους (4,9) γραμμαρίων.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις