Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Πατρινός Γιώργος Παπαπαύλου για τον «Ντίνο» που συγκλόνισε: "Τέτοιοι ρόλοι δεν σου έρχονται κάθε μέρα" λέει στο thebest

Ο Πατρινός Γιώργος Παπαπαύλου για τον «Ν...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό

Είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους λόγους για να παρακολουθήσεις τη τηλεοπτική σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» που προβάλλεται στον Alpha.

Είναι ο Πατρινός ηθοποιός  Γιώργος Παπαπαύλου  που την πρώτη του εμφάνιση ως «Ντίνος» καθήλωσε με τη φωνή και την παρουσία του

Ο Πατρινός ηθοποιός υποδύεται ένα δυνατό χαρακτήρα, ιδιαίτερα συναισθηματικό που πρώτη φορά παρακολουθούμε σε τηλεοπτική, δραματική σειρά και όχι σε κάποια κινηματογραφική αίθουσα ή συνδρομητική πλατφόρμα. Ο Ντίνος, είναι αγόρι, αλλά ντύνεται γυναίκα και όταν ανεβαίνει στην πίστα μένουν όλοι με ανοιχτό το στόμα όταν ακούνε τη φωνή του.

«Τέτοιες ευκαιρίες, τέτοιοι ρόλοι σαν τον Ντίνο δεν σου έρχονται κάθε μέρα! Η ελληνική τηλεόραση δείχνει ότι όταν θέλει μπορεί να είναι σύγχρονη, καίρια και συμπεριληπτική» δήλωσε σε επικοινωνία που είχε με το thebest.gr ο Πατρινός ηθοποιός.

Η σχέση του Γιώργου Παπαπαύλου με την Πάτρα

Ο Πατρινός ηθοποιός δηλώνει για τη σχέση του με την Πάτρα

«Είναι αυτή που είχα πάντα. Έχω μια πολύ καλή και «δεμένη» σχέση με την Πάτρα και μάλιστα όσο περνάνε τα χρόνια γίνεται ακόμα πιο στενή και έντονη. Παρόλο που λείπω έρχομαι εκεί συχνά λόγω της οικογένειας μου. Στην Πάτρα έχω τα αδέλφια μου τα ανίψια μου, τους καλύτερους μου φίλους.

Κάθε φορά που παίζω μπροστά στο κοινό της Πάτρας νιώθω συγκινημένος. Κάθε φορά που παίζω ή στο Αρχαίο Ωδείο ή στο Επίκεντρο ή στον Απόλλωνα θυμάμαι τα παιδικά μου χρόνια, τότε που σκεφτόμουν «Εγώ πότε θα παίξω εδώ;». Αισθάνομαι ένα ρίγος συγκίνησης γιατί θυμάμαι ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε.

Από την Πάτρα μου λείπει η θάλασσα της, οι δικοί μου άνθρωποι, τα οικογενειακά τραπέζια. Καμιά φορά να τυχαίνει να είναι όλοι μαζεμένοι, να λείπω εγώ και να βρίσκομαι στην Αθήνα μπροστά στον υπολογιστή για να τους δω  μέσω skype».

Η εμφάνιση του Ντίνου στο ΌΝΕΙΡΟ

Ο Θάνος Αλεξανδρής, ο συγγραφέας της σειράς, υποδυόμενος τον μάνατζερ έρχεται στο «Όνειρο» για να «φρεσκάρει» το πρόγραμμά του.

Μαζί του φέρνει χορεύτριες για «μεγάλες ζημιές» και τον Ντίνο (Γιώργος Παπαπαύλου), «τον καλύτερό του», όπως λέει. Ο Ντίνος ανεβαίνει στην πίστα να τραγουδήσει και όλοι παγώνουν. Η Διαμάντω συγκινείται τόσο από την ερμηνεία του που τον αγκαλιάζει και τον φιλά μην αφήνοντας περιθώριο στον Στρατή να αρνηθεί την παραμονή του στο μαγαζί, παρά την αντίθετη άποψη του Άλκη. Ο Ντίνος φθάνει στο «Όνειρο» ακολουθώντας το δικό του όνειρο και αναζητά λίγο φως.

Μετά την οντισιόν του ξεκινά μια διαφωνία σχετικά με το αν θα μείνει ή θα φύγει από το μαγαζί, με τον Στρατή να θέλει να μείνει και τον συνέταιρό του να μην θέλει. Κοινώς θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε σε μια τηλεοπτική σειρά έναν ρόλο με μια ουσιαστικά τρανς γυναίκα και μάλιστα που τοποθετείται στην επαρχία της δεκαετίας του 80. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος ήρωας που υπάρχει και μέσα στο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή, θα παραμείνει και θα συνάψει ερωτική σχέση με έναν από τους πρωταγωνιστές.

Να θυμίσουμε ότι στην προηγούμενη  τηλεοπτική δουλειά, στις  Άγριες Μέλισσες ο Γιώργος Παπαπαύλου υποδύθηκε έναν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα,

Έδωσε σάρκα και οστά, σε έναν ρόλο έκπληξη στις Άγριες Μέλισσες, αυτόν του Θέμη Δαμασκηνού. Ο Θέμης Δαμασκηνός ήταν ο νέος διευθυντής του εργοστασίου του Δούκα. Μοντέρνος και κοσμοπολίτης, προσπαθούσε να βρει τρόπους να απογειώσει τις πωλήσεις αν και ο Δούκας δεν συμφωνούσε πάντα με τις μεθόδους του. Ως νέος συνεργάτης του Δούκα, 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight