Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οι βάνδαλοι που "οργώνουν" την πόλη τα έσπασαν και στο Έλος

Πάτρα: Οι βάνδαλοι που "οργώνουν&qu...

Δείτε φωτογραφίες

Στο έλεος των βανδάλων φαίνεται ότι είναι η Πάτρα από το ένα άκρο της μέχρι το άλλο, με τους μεν να κάνουν λόγο για αδυναμία αστυνόμευσης της περιοχής, τους δε να επισημαίνουν ότι κάποιοι με τη στάση και τις δηλώσεις τους έχουν δημιουργήσει στην πόλη μια αίσθηση ατιμωρησίας που φτάνει στο σημείο να μετατρέπει σε τσαντίρι ακόμη και το δημοτικό θέατρο.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Έλους της Αγυιάς και της νέας γέφυρας, την οποία κάποιοι είπανε να αρχίσουν να την σπάνε. Το θέμα έκανε γνωστό ο Δήμος Πατρέων με ανακοίνωσή του.

"Πρόκειται για άθλια, αντικοινωνική και καταδικαστέα πράξη που στρέφεται κατά τη πόλης και των κατοίκων της" αναφέρει μεταξύ άλλων.

Καλούμε τους επισκέπτες του έλους της Αγυιάς να διαφυλάττουν και να προστατεύουν το χώρο, όπως και όλους τους κοινόχρηστους χώρους. Αυτή είναι η δική μας περιουσία. Είναι η «αυλή» του σπιτιού μας" τονίζει ο Δήμος της Πάτρας.

Το έργο της ανάπλασης του έλους, είναι έργο που υλοποιήθηκε μέσω ΕΣΠΑ από τον Δήμο και χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις