Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Παμπατραϊκό συλλαλητήριο για την τραγωδία στα Τέμπη - "Το έγκλημα δεν θα ξεχαστεί" –ΒΙΝΤΕΟ&ΦΩΤΟ

Παμπατραϊκό συλλαλητήριο για την τραγωδί...

Πλήθος κόσμου στην πλατεία Γεωργίου

Ολοκληρώθηκε το παμπατραϊκό συλλαλητήριο, που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στο κέντρο της πόλης για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη που κόστισε τη ζωή σε 57 συμπολίτες μας, στη συντριπτική τους πλειοψηφία νέων παιδιών.

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στην πλατεία Γεωργίου, με κεντρικό σύνθημα «το έγκλημα αυτό δεν θα συγκαλυφθεί όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή», απαιτώντας να αποδοθούν ευθύνες, να μη συγκαλυφθεί τίποτα και «να μην ξεχαστεί αυτό το έγκλημα» όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

« Η κοινωνία ξεσηκώθηκε, ο κόσμος απαιτεί. Τίποτα να μη μείνει κρυφό, τίποτα να μην ξεχαστεί στο φευγιό του χρόνου. Όλοι εμείς ενωμένοι σαν μια γροθιά επιτάσσεται να ζητήσουμε και να απαιτήσουμε την παραδειγματική τιμωρία όλων αυτών που ευθύνονται για το σκότος που έχει μαυρίσει τις ψυχές μας από την μοιραία νύχτα της 28ης του Φλεβάρη. Στα Τέμπη δεν ήτανε δυστύχημα, ήταν έγκλημα» τονίζουν οι δάσκαλοι και οι νηπιαγωγοί που συμμετέχουν στη κινητοποίηση.

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας συμμετέχει στο συλλαλητήριο

Η ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων:  Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, συμμετέχει στο νέο συλλαλητήριο που διοργανώνει αυτή την ώρα στην πλατεία Γεωργίου το Εργατικό Κέντρο της πόλης, για το έγκλημα στα Τέμπη.

Οι κινητοποιήσεις του λαού της Πάτρας συνεχίζονται, μαζί με όλο το λαό της χώρας. Τους εργαζόμενους, τους φοιτητές, τους μαθητές, τους αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους. Όλοι μαζί, είναι  αποφασισμένοι να μην αφήσουν να ξεχαστεί το έγκλημα και να μην επιτρέψουν στις κυβερνήσεις να θυσιάζουν στο βωμό του κέρδους, ανθρώπινες ζωές.

Μια ολόκληρη πόλη είναι εξοργισμένη, βγαίνει στους δρόμους και ενώνει τη φωνή της με τη φωνή των χιλιάδων, που αυτές τις μέρες βροντοφωνάζουν το σύνθημα: «Στο έγκλημα αυτό καμία ανοχή, όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις