Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέες συγκεντρώσεις και πορείες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Για την 8η Μάρτη και για το δυστύχημα στα Τέμπη

Νέες συγκεντρώσεις και πορείες σε Αθήνα ...

Πορείες με τη συμμετοχή χιλιάδων πραγματοποιούνται αυτή την ώρα

Πορείες με τη συμμετοχή χιλιάδων πραγματοποιούνται αυτή την ώρα στο κέντρο της Αθήνας και τη Θεσσαλονίκη. Συνθήματα για την 8η Μάρτη και για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Πορεία πραγματοποιείται αυτή την ώρα στους δρόμους της Αθήνας μετά από κάλεσμα φεμινιστικών οργανώσεων με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, στον απόηχο της πρωινής, ιστορικού μεγέθους συμμετοχής στα συλλαλητήρια σε όλη την Ελλάδα.

 

 

Με συνθήματα ενάντια στη βία κατά των γυναικών αλλά και για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, χιλιάδες κόσμου διαδηλώνει στο κέντρο της Αθήνας.


Στην Αθήνα οι διαδηλωτές ξεπερνούν τα 4.000 άτομα. Αυτή τη στιγμή έχουν φτάσει με πορεία από το Σύνταγμα μέχρι την Ομόνοια και κινούνται επί της Γ΄ Σεπτεμβρίου.

 Νωρίτερα, φεμινιστικές οργανώσεις πραγματοποίησαν δράσεις κατά τη συγκέντρωσή τους έξω από τη Βουλή.

Μετά τις πρωινές κινητοποιήσεις σε κεντρικά σημεία της πόλης για το δυστύχημα των Τεμπών, αυτή την ώρα πραγματοποιείται ξανά μεγάλο συλλαλητήριο σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης με συμμετοχή μαθητών, φοιτητών, μελών του ΠΑΜΕ και του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων αριστερών οργανώσεων.

Στις πορείες της Θεσσαλονίκης που ξεκίνησαν από το άγαλμα Βενιζέλου και την Καμάρα οι εκτιμήσεις κάνουν λόγω για πάνω από 11.000 άτομα.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο των πρωινών συγκεντρώσεων πραγματοποιήθηκαν, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., 12 συλλήψεις και 23 προσαγωγές.

 


 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις