Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τέμπη– Αλέξης Κούγιας: «Έκανες εγχείρηση καρκίνου και δεν σε είδα να στεναχωριέσαι έτσι, μου είπε η σύντροφος μου»

Τέμπη– Αλέξης Κούγιας: «Έκανες εγχείρηση...

Τα δάκρυα για την ασύλληπτη τραγωδία

"Έχω κλάψει ελάχιστες φορές στη ζωή μου" ομολόγησε ο Αλέξης Κούγιας για το ξέσπασμα που είχε στον αέρα του MEGA για την τραγωδία στα Τέμπη.


Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Κατερίνα Παναγοπούλου βρέθηκε ο Αλέξης Κούγιας, το βράδυ του Σαββάτου, με αφορμή την εθνική τραγωδία που έλαβε χώρα στα Τέμπη. Μάλιστα, ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε στο συναισθηματικό ξέσπασμα που είχε, μια μέρα νωρίτερα, στον αέρα του Μεγάλου Καναλιού.
 

Ειδικότερα, στην έναρξη της συνομιλίας με την άνκοργουμαν του σταθμού, ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είχα δει δελτία ειδήσεων μέχρι εκείνη την ώρα ούτε και είχα ακούσει τίποτα. Ήταν τόσος ο φόρτος εργασίας αυτές τις ημέρες και ήταν η πρώτη φορά που άκουγα περιγραφές.

Συγχρόνως είχαν στείλει στο κινητό μου σκηνές από την κηδεία της νεαρής κυρίας 34 ετών στην Κατερίνη της οποίας ο σύζυγος είναι αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο και κινδυνεύει με πολλά προβλήματα στη σπονδυλική του στήλη. Μου έστειλαν τις σκηνές από την κηδεία και δεν είχα ζήσει δυστυχώς, ευτυχώς θα έλεγα, απευθείας επαφή και δεν ξέρω για ποιο λόγο… Εγώ γενικά είμαι σκληρός άνθρωπος».

«Να σας πω ότι έχω κλάψει ελάχιστες φορές στη ζωή μου. Μου είπε η σύντροφος μου, «έκανες εγχείρηση καρκίνου και δεν σε είδα μια φορά να στεναχωριέσαι έτσι». Έχω κλάψει στον θάνατο του πατέρα μου και της μητέρας μου που κάθισα τέσσερις ώρες στο δωμάτιο της πριν τελειώσει η τελετή της κηδείας της και της ταφής της».

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως μου βγήκε αυτό, αλλά λυπάμαι που σας χάλασα τον προγραμματισμό σας εχθές» συμπλήρωσε, επίσης, ο Αλέξης Κούγιας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Κατερίνα Παναγοπούλου το βράδυ του Σαββάτου.

ΠΗΓΗ

Eιδήσεις τώρα:

Πέθανε ο πατέρας του Παντελή Παντελίδη, Σταύρος Παντελίδης

Θλίψη στην Πάτρα για την απώλεια του Δημήτρη Μουζάκη του «Καφέ Δαναός»

Τέμπη: Πένθος για την 21χρονη Κλαούντια– Η ειρωνεία της τύχης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight