Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τέμπη: «Τι θα πάω εγώ τώρα στη μάνα του; Ένα ανύπαρκτο DNA;» - Ξεσπά ο πατέρας του αδικοχαμένου 26χρονου Δημήτρη

Τέμπη: «Τι θα πάω εγώ τώρα στη μάνα του;...

"Τα σκοτώσανε τα παιδιά. Ποιος θα τα φέρει πίσω; Οι εργολάβοι;"

Ραγίζουν καρδιές οι οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη.
Ανάμεσα στους νέους ανθρώπους που βρήκαν τραγικό θάνατο μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων το βράδυ της Τρίτης ο 26χρονος Δημήτρης, με τον πατέρα του να προχωρεί σε μια συνταρακτική κατάθεση ψυχής στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», εκφράζοντας την οργή του για τους υπαίτιους της τραγωδίας, που, όπως λέει, δεν είναι ο σταθμάρχης, αλλά οι εμπλεκόμενες εταιρείες.

Ενώ δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν έχει καν το «προνόμιο» να παραλάβει τη σορό του παιδιού του για να το κηδέψει.

Ο άτυχος Δημήτρης βρισκόταν στο μοιραίο Intercity 62 με έναν φίλο του. Μάλιστα, πρόβλημα στη διαδρομή είχε παρουσιαστεί και όταν ταξίδευαν από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, όταν υπήρχε καθυστέρηση δύο ωρών, όπως λέει.

«Είναι γνωστό σε όλα τα παιδιά του λαού που ανεβοκατεβαίνουν Αθήνα-Θεσσαλονίκη ότι υπάρχουν προβλήματα στο σιδηροδρομικό δίκτυο, αλλά δεν περιμέναμε ότι θα είχαμε αυτήν την τραγωδία», είπε ο πατέρας.

Φαινομενικά διατηρεί την ψυχραιμία του. Όμως μέσα του η οργή ξεχειλίζει. «Μέσα μου, αν και δεν θα το δείξω ποτέ, "βράζω"».

«Σκοπός της ζωής μου από εδώ και πέρα για την ψυχή του παιδιού μου, του φίλου του και όλων των παιδιών που ήταν μέσα στο τρένο είναι να κυνηγηθεί όχι ο σταθμάρχης, που καταδικάζουν όλοι, αλλά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ο ΟΣΕ και όλος ο συρφετός που 20 χρόνια είχε σε αυτή την κατάσταση το δίκτυο. Γιατί αλλιώς θα σκοτώσουν κι άλλα παιδιά», λέει ο τραγικός πατέρας.

«Τα σκοτώσανε τα παιδιά. Ποιος θα τα φέρει πίσω; Οι εργολάβοι; Τι θα πάω εγώ τώρα στη μάνα του και στον αδερφό του; Κάτι άυλο; Ένα ανύπαρκτο DNA; Ήθελε να ανοίξει τα φτερά του και του τα έκοψαν αυτοί οι εγκληματίες».

Ο τραγικός πατέρας δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την απώλεια του παιδιού του. Βασανίζεται από τις σκέψεις του σκληρού τέλους που είχαν αυτά τα παιδιά όταν ξαφνικά βρέθηκαν σε 1.200 βαθμούς Κελσίου.

Ξεσπά όταν σκέφτεται ότι μπορεί να μην παραλάβει τίποτε από τον γιο του.

«Θα μας δώσουν κλειστά φέρετρα, θα μας χτυπήσουν και την πλάτη. Όμως αυτό δεν θα τελειώσει εδώ», λέει, τονίζοντας ότι όπως και άλλοι συγγενείς δεν θα αφήσει το θέμα και θα κινηθεί νομικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις