Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Καθοριστική η συμβολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο Πατρινό Καρναβάλι- Παρούσα στηρίζοντας και τον Μπρέγκοβιτς

Καθοριστική η συμβολή της Περιφέρειας Δυ...

Ήταν όλοι εκεί

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στηρίζει ενεργά το καρναβάλι της Πάτρας, συνεργαζόμενη με τη δημοτική Αρχή, προκειμένου αυτός ο κορυφαίος πολιτιστικός και αναπτυξιακός θεσμός, που παράλληλα αποτελεί ισχυρό πυλώνα εξωστρέφειας για την Πάτρα να αναδειχθεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

Στο πλαίσιο αυτό, μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Πατρέων και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πατρέων - Καρναβάλι Πάτρας υπεγράφη προγραμματική σύμβαση μέσα από τη οποία η Περιφέρεια καθίσταται θεσμικός συνδιοργανωτής στη βάση των αναπτυξιακών δυνατοτήτων του θεσμού.

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας,  μάλιστα χρηματοδότησε τη διοργανώτρια Αρχή του Πατρινού Καρναβαλιού με το ποσό των 50.000 ευρώ για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων που συμβάλλουν στην εξωστρέφεια του θεσμού, αλλά και στην ανάδειξη της Πάτρας και της Δυτικής Ελλάδας εν γένει ως τουριστικούπροορισμού, γεγονός που ικανοποιεί τους αναπτυξιακούς της στόχους.

Χθες βράδυ στη συναυλία του Γκόραν Μπρέγκοβιτς μάλιστα ήταν παρόντες ο Περιφερειάρχης και Αντιπεριφερειάρχες 

Σε ανάρτησή της η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας αναφέρει μεταξύ άλλων:"Φαντασμαγορικό θέαμα το βράδυ της Παρασκευής στην καρναβαλική Πάτρα.
Φώτα, χρώματα, μουσική, κέφι και καλλιτεχνικές δημιουργίες που αποδεικνύουν γιατί το Πατρινό Καρναβάλι αποτελεί το Καρναβάλι της Ελλάδας και όχι μόνο. Φωταγωγημένα άρματα κάνουν την είσοδό τους στην Πλατεία Γεωργίου. Εντυπωσιακή παράσταση δρόμου με τίτλο "Όλα λευκά" από το @Helix Theatre
Και φυσικά, αξεπέραστες ερμηνείες από τον @Goran Bregovic και την Wedding and Funeral Band. Με την ουσιαστική συμμετοχή και υποστήριξη της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας / Region of Western Greece το Καρναβάλι της Πάτρας αποκτά την εξωστρέφεια που του αξίζει για να γίνει και πάλι το Καρναβάλι της Ευρώπης!
Πατρινό Καρναβάλι για πάντα λοιπόν!!! Τα καλύτερα έρχονται... 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις