Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα- Καρναβάλι: Και με το μόλο; Έχουμε λάβει τα μέτρα μας;

Πάτρα- Καρναβάλι: Και με το μόλο; Έχουμε...

Ίσως μια οριοθέτηση του χώρου θα ήταν μια καλή ιδέα

Τα μέτρα ασφαλείας είναι το μεγάλο στοίχημα της Πάτρας για το τριήμερο που έπεται με την παρουσία στην πόλη χιλιάδων επισκεπτών. Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα των τελευταίων χρόνων ως απόρροια της τριετούς απουσίας των παρελάσεων λόγω κορωνοϊού.


Μοιραία λοιπόν η ασφάλεια και η ομαλή διαχείριση των χιλιάδων κόσμου αποτελεί τη μεγάλη πρόκληση για την πόλη και τους Φορείς.
Ένας από τους παράγοντες που θα πρέπει να δουν οι διοργανωτές είναι και η τελετή λήξης του Καρναβαλιού καθώς στον μόλο της Αγίου Νικολάου μετά τη λήξη της παρέλασης αναμένεται να επικρατήσει η απόλυτη κοσμοσυρροή.


Η ιδιαιτερότητα του μόλου έχει να κάνει με το γεγονός ότι βρίσκεται εν τω μέσω της θαλάσσης και με δεδομένο ότι θα επικρατεί κέφι που μπορεί να καταλήξει κατά περιπτώσεις και ανεξέλεγκτο (στο τέλος της παρέλασης άλλωστε είθισται το θερμόμετρο να «χτυπάει κόκκινο» και για μια μερίδα περισσότερο… ξεσαλωμένων), καλό θα ήταν να λάβουμε τα μέτρα μας προκειμένου να αποτραπούν περιπέτειες επί της θαλάσσης.


Ίσως μια οριοθέτηση του χώρου θα ήταν μια καλή ιδέα για να αποφύγουμε το ενδεχόμενο αρνητικών εκπλήξεων, τόσο κατά την τελετή λήξης όσο και γενικότερα, μιας και έχουμε ζήσει δυστυχώς και μια τραγωδία στο συγκεκριμένο σημείο.

Γ.Κον

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις