Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

3 ανεπανάληπτα πάρτυ γεμάτα "θετική ενέργεια" το τελευταίο τριήμερο του Καρναβαλιού

3 ανεπανάληπτα πάρτυ γεμάτα "θετική...

Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, στο café Σταθμός

Το Πατρινό Καρναβάλι φέτος μετά από τρία χρόνια παύσης έχει επιστρέψει δυναμικά με χιλιάδες Καρναβαλιστές να ετοιμάζονται να … κόψουν, το νήμα το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Φεβρουαρίου στην αδιαμφισβήτητη βασίλισσα του Ελληνικού Καρναβαλιού!

Από την κορύφωση της μεγάλης καρναβαλική γιορτής της Πάτρας, δεν θα μπορούσε φέτος να λείπει ο αγαπημένος χυμός των νέων, Amita Motion, που γιορτάζοντας μαζί με Πατρινούς και επισκέπτες το καρναβάλι μας καλεί να απελευθερώσουμε τα συναισθήματά μας σε ένα τριήμερο γεμάτο εκπλήξεις.

Η θετική ενέργεια της Amita motion αποβιβάζεται στην Πάτρα το τριήμερο 24, 25 και 26 Φεβρουαρίου, με τρία ανεπανάληπτα ΠΑΡΤΥ στην πόλη που χτυπά η καρδιά του Καρναβαλιού.

Την Παρασκευή και το Σάββατο 24 και 25 Φεβρουαρίου από τις 17.00 έως τις 21.00 και την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου από τις 13.00 έως τις 19.00, στο café Σταθμός στην Πάτρα.

Αυτές τις Απόκριες μη μασκαρέψεις τη θετική σου ενέργεια. Free your emotion με την αγαπημένη σου Amita Motion.

Με το σύνθημα free your emotion, η Amita Motion, ως official ambassador της θετικής ενέργειας, μας εμπνέει να είμαστε ο εαυτός μας και να εκφράζουμε κάθε μας συναίσθημα χωρίς φόβο.

 

Η Amita Motion είναι ο πρώτος πολυβιταμινούχος 100% φυσικός χυμός με 9 φρούτα και 7 βιταμίνες. Από το 1993 που λανσαρίστηκε στην Ελληνική Αγορά, αποτελεί τον αγαπημένο χυμό των νέων και ξεχωρίζει για τη γεύση και την ποιότητά της.

Η Amita Motion αναζωογονεί σώμα και πνεύμα και γεμίζει τη ζωή μας με ενέργεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life