Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δίκη Πισπιρίγκου – Δασκαλάκης: «Πήγαινε σε χαρτορίχτρα για να μού κάνει μάγια»

Δίκη Πισπιρίγκου – Δασκαλάκης: «Πήγαινε ...

Τι είπε στην κατάθεσή του

Ξέσπασε μετά την ολοκλήρωση της τριήμερης κατάθεσης του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την υπόθεση της δολοφονίας της κόρης τους, Τζωρτζίνας, από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ο μάρτυρας αναφέρθηκε στην εμμονή της κατηγορούμενης για την αποκάλυψη δήθεν μελλούμενων, αλλά και για τις συμβουλές από «χαρτορίχτρες» σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους η Πισπιρίγκου θα τον έφερνε ξανά κοντά της.

«Υπάρχουν μηνύματα με την πιο επιστήθια φίλη της, που συνομιλεί με χαρτορίχτρες και ζητά τα λεφτά της πίσω γιατί εγώ έφυγα από το σπίτι τελικά και δεν πέσανε μέσα σε όσα της λέγανε.

Επίσης υπάρχουν μηνύματα με την ίδια φίλη... ντρέπομαι ειλικρινά ακόμα και να το πω... 5.2.2022 ενώ έχει φύγει το παιδί , η χαρτορίχτρα της έχει πει ένα τρόπο, φαίνεται από τα μηνύματα, τον τρόπο που επιχειρεί, ενώ εγώ τη στηρίζω με όλη μου τη δύναμη γιατί δεν ήθελε να τα πιστέψω, ήθελε να με ρίξει στο κρεβάτι για να πάρει το σπέρμα μου και να μου κάνει μάγια. Ντρέπομαι που το λέω.

Τόσα χρόνια δεν πίστευα ότι μπορεί να πάει σε χαρτορίχτρες. Αυτή είναι η εμμονή της», κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης ο οποίος, στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε άλλο μήνυμα που δέχτηκε από την κατηγορούμενη, στις 14/04. «Ενώ το παιδί χαροπαλεύει στη ΜΕΘ, αυτή ήταν στο σπίτι.

Πήγε να ξεκουραστεί γιατί ήταν έγκυος. Τότε, έτσι έλεγε τουλάχιστον. Και έλεγε αν μπορείς ξεμπλόκαρε με από το Facebook γιατί θέλω να κάνω ανάρτηση για τη Μαλένα. Αυτό την ένοιαζε τότε», είπε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις