Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Πατρινό καρναβάλι: Σήμερα το μεγάλο πάρτ...

Πατρινό καρναβάλι: Σήμερα το μεγάλο πάρτι στη Νέα Υόρκη- «Τραβάει ακόμη και Λατίνους» λέει ο Στ. Αποστολόπoυλος

Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Το κέφι του Πατρινού Καρναβαλιού ταξιδεύει μακριά

THE BEST CARNIVAL 2023
/

Ως την Αμερική ταξίδεψαν και φέτος 10 Πατρινοί, djs και όχι μόνο, με σκοπό να προσφέρουν τη χαρά, το κέφι και τη… μουσική του Πατρινού Καρναβαλιού!

Ο dj Στέλιος Αποστολόπουλος μιλώντας στο thebest.gr έδωσε το κλίμα λίγο πριν το μεγάλο πατρινό καρναβαλικό πάρτι που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, στο «Melrose Penthouse».

 

«Προμοτάραμε αρκετά το πάρτι αυτές τις μέρες που βρισκόμαστε εδώ, στην Αμερική. Η προπώληση είναι τριπλάσια σε σχέση με πέρσι, βλέπουμε ότι υπάρχει ανταπόκριση. Το στοίχημά μας είναι ο καιρός, αυτή τη στιγμή έχει -5 και αύριο η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει στους -14. Τα μηνύματα όμως που έχουμε είναι θετικά. Υπολογίζουμε ότι θα έχουμε στο πάρτι μέχρι 350 άτομα» λέει ο Στέλιος Αποστολόπουλος.

Όπως εξηγεί, «είναι όμορφο γιατί γνωριζόμαστε πλέον με ανθρώπους, η φιλοξενία τους είναι μοναδική.

Θα ζήσουμε μία αυθεντική καρναβαλική βραδιά, σα να βρισκόμαστε στην Πάτρα. Σκοπός μας είναι μία Πατρινή βραδιά, αυτό περιμένει και ο κόσμος εδώ. Το ταξίδι στην Ελλάδα είναι δύσκολο, έχει κόστος θέλει χρόνο, άρα ο κόσμος εδώ περιμένει με ανυπομονησία βραδιές που τον φέρνουν κοντά στην πατρίδα. Στη λίστα κρατήσεων βλέπουμε και πολλούς Λατίνους. Έχουν αγοραστεί και καρναβαλικές μάσκες καθώς δώσαμε βάρος φέτος στο να είναι όλοι καρναβαλικά ντυμένοι,. 

Υπάρχει μεγάλη όρεξη από κόσμο που πλέον βρίσκεται στην εποχή μετά τον covid».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr