Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

THE BEST CARNIVAL 2023

/

Πατρινό Καρναβάλι 2023: "Ιδού σε τι χάλι βρήκαμε τα άρματά μας", λένε οι καρναβαλιστές

Πατρινό Καρναβάλι 2023: "Ιδού σε τι...

Τι θα δούμε στην παρέλαση; Και πού πήγανε οι υποσχέσεις;

Διαλυμένα απ΄πο τον καιρό βρήκαν οι καρναβαλιστές τα άρματά τους στον υπαίθριο χώρο στο Πετρωτό.

Ο καρναβαλιστής Νίκος Κανελλάκης σε ανάρτησή του έκανε λόγο για χάλι ενημερώνοντας ότι έτσι όπως έχει η κατάσταση φέτος δεν θα δούμε άρματα πληρωμάτων στο καρναβάλι καθώς ο Δήμος της Πάτρας άφησε άστεγα τα πληρώματα που έδιναν την ψυχή τους και την περιουσία τους για το καρναβάλι της Πάτρας.
«Ας ελπίσουμε να καταφέρουμε να κατεβάσουμε ξανά άρματα στο καρναβάλι στο μέλλον γιατί ετούτοι εδώ δεν το αγαπάνε το καρναβάλι» λέει μεταξύ άλλων ο Νίκος Κανελλάκης ο οποίος δείχνει με βίντεο και φωτογραφίες τα κατεστραμμένα άρματα των πληρωμάτων που κάποτε στεγάζονταν στον ΑΣΟ, από όπου τους "πέταξαν" εκτός για ένα έργο που δεν έγινε!
Όπως όλα δείχνουν φέτος θα έχουμε λιγότερα άρματα ιδιωτών στις παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού.
Όπως διευκρινίζουν τα καρναβαλικά πληρώματα το να βρεθούν χώροι για την δημιουργία καρναβαλικών αρμάτων δεν είναι εύκολο και ούτε αυτό μπορεί να γίνει σε μία απλή αποθήκη ή σε ένα γκαράζ.
Χρειάζεται το κτίριο να έχει το ανάλογο ύψος ώστε να μπορέσει να χωρέσει ένα άρμα δύο και τριών μέτρων και όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς τέτοια κτίρια δεν υπάρχουν.
Ακόμα και στην περίπτωση δηλαδή που ένα πλήρωμα είναι διατεθειμένο να νοικιάσει έναν τέτοιον χώρο, ειδικά για αυτή τη δουλειά.
Η μόνη λύση είναι για να κάνουν τις εργασίες αυτές υπαίθρια, αφήνοντας εκτεθειμένη την δουλειά τους στις καιρικές συνθήκες.

Το πλήρωμα 40 πάντως διακωμώδησε την όλη κατάσταση με δρώμενο στη Ρήγα Φεραίου για τη φάση του Κρυμμένου θησαυρού. Απολαύστε το.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

The Best Carnival 2023