Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ψήφισμα εξέδωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών για τους αδικοχαμένους πιλότους της Πολεμικής μας Αεροπορίας

Ψήφισμα εξέδωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Π...

Εκφράζουμε αισθήματα απέραντης ευγνωμοσύνης γι΄ αυτούς και για όλα τα παιδιά μας που με αυτοθυσία & με μύριους καθημερινούς κινδύνους προστατεύουν το λαό μας, αναφέρει

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών εξέδωσε ψήφισμα για τους αδικοχαμένους πιλότους της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Ψήφισμα, «ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών εκφράζει εκ μέρους όλων των δικηγόρων της πόλης μας, βαθιά θλίψη για τον αδόκητο θάνατο των δύο ηρωικών αεροπόρων μας, του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη και του Υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Εκφράζουμε αισθήματα απέραντης ευγνωμοσύνης γι΄ αυτούς και για όλα τα παιδιά μας, που με αυτοθυσία και με μύριους καθημερινούς κινδύνους προστατεύουν το λαό μας και την πατρίδα μας και απευθύνουμε Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειές τους και στην Πολεμική μας Αεροπορία».

Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών είναι ο Αθανάσιος Ζούπας και γεν. γραμματέας ο Αθανάσιος Γαβριηλόπουλος.

*Η κηδεία του 29χρονου Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα τελέστηκε με τιμές Αντιπτέραρχου (ο υψηλότερος βαθμός της Πολεμικής Αεροπορίας) σε κλίμα οδύνης παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου στον ιερό ναό Προφήτη Ηλία στην πλ. Άρεως στην Τρίπολη το πρωί της Πέμπτης 2/2/2023.

Την Παρασκευή 3/2 το πρωί θα τελεστεί η κηδεία του 31χρονου Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη στο Νευροκόπι Δράμας, τόπο καταγωγής του, όπου επίσης όπως γνωστοποιήθηκε, θα παραστεί επίσης ο κ. Μητσοτάκης. Οι δύο πιλότοι έχασαν τη ζωή τους από την πτώση του μαχητικού Phantom στη θαλάσσια περιοχή του Ιονίου πελάγους στο ύψος της Ανδραβίδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις