Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Public Issue: O Πατρινός Κωστής Στεφανόπουλος ο δημοφιλέστερος ΠτΔ

Public Issue: O Πατρινός Κωστής Στεφανόπ...

Η Public Issue αποκαλύπτει ότι η σημερινή πρόεδρος έχει το χαμηλότερο επίπεδο δημοτικότητας σε σχέση με όλους τους προέδρους της Δημοκρατίας από το 1995

Στη δημοσίευση ευρημάτων για τη δημοτικότητα των Προέδρων της Δημοκρατίας της Ελλάδας  προχώρησε η Public Issue.

Σε μια ερώτηση  σχετικά με την αποδοχή που έχει από τους πολίτες η πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Public Issue αποκαλύπτει ότι η σημερινή πρόεδρος έχει το χαμηλότερο επίπεδο δημοτικότητας σε σχέση με όλους τους προέδρους της Δημοκρατίας από το 1995 και την εποχή που τη θέση του «πρώτου πολίτη της χώρας» κρατούσε ο Κωστής Στεφανόπουλος.

Σύμφωνα με την Public Issue οι δημοφιλέστεροι ΠτΔ των τελευταίων δεκαετιών ήταν ο Κωστής Στεφανόπουλος (86% θετικές γνώμες, 11% αρνητικές) και ο Κάρολος Παπούλιας [Α’ θητεία] (84% θετικές, 5% αρνητικές).

Ακολουθούν με χαμηλότερες επιδόσεις, αλλά με πολύ περισσότερες θετικές γνώμες σε σχέση με τις αρνητικές, η δεύτερη προεδρία του Κάρολου Παπούλια (57% θετικές, 40% αρνητικές) και ο Προκόπης Παυλόπουλος (62% θετικές, 33% αρνητικές).

Στην τελευταία θέση και η μοναδική που έχει πολύ περισσότερες αρνητικές γνώμες σε σχέση με τις θετικές βρίσκεται η σημερινή ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έχει μόλις 30% θετικές γνώμες από τους πολίτες, ενώ οι αρνητικές εκτοξεύονται στο 60%.

πηγή koutipandoras.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις