Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Τζέιν Φόντα για το ριμέικ της "Μπαρμπαρέλα": "Δεν θέλω να σκέφτομαι το ότι την ξαναγυρίζουν"

Η Τζέιν Φόντα για το ριμέικ της "Μπ...

Η αυθεντική ταινία σε σκηνοθεσία του Roger Vadim είχε παιχθεί στις αίθουσες το 1968 με μεγάλη επιτυχία

Η αειθαλής σούπερ σταρ του σινεμά, Τζέιν Φόντα που τον ερχόμενο Ιούνιο θα δούμε στις αίθουσες τo “Book Club: The Next Chapter” του Μπιλ Χόλντερμαν όπου πρωταγωνιστεί, ανησυχεί για το ριμέικ της θρυλικής «Barbarella» όπου έπαιζε η ίδια πριν από 55 χρόνια, με τη διαφορά ότι στο ριμέικ πρωταγωνίστρια θα είναι μία νέα ηθοποιός, η 25χρονη Σίντνεϊ Σουίνι.

Η είδηση έγινε γνωστή πριν λίγους μήνες ότι το στούντιο της Sony υπέγραψε με το νέο It-Girl της εποχής, την Σίντνεϊ Σουίνι - Sydney Sweeney («Euphoria», «The White Lotus»), για να πρωταγωνιστήσει σε μία σύγχρονη ανάγνωση της «Barbarella» του Ροζέ Βαντίμ.

Το 1962, ο Ζαν-Κλοντ Φόρεστ είχε κυκλοφορήσει το κόμικ της «Barbarella» με κεντρική ηρωίδα ένα σέξι εξωγήινο θηλυκό και, λίγα χρόνια αργότερα, ο Ροζέ Βαντίμ της έδωσε κινηματογραφική σάρκα και οστά, με τη μορφή της Τζέιν Φόντα που τότε ήταν νεότατη και ζουμερή.

Από τότε, η cult ταινία έχει γίνει κλασική και πολλοί σκηνοθέτες έχουν ονειρευτεί να την αναβιώσουν - από τον Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ που ήθελε την Ρόουζ ΜακΓκόουαν στον κεντρικό ρόλο, μέχρι τον Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν που είχε δηλώσει ότι ένα remake της sci-fi ηρωίδας είναι εδώ και χρόνια το όνειρό του, όπως ανέφερε το flix.gr.

Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ φορούσε διπλό εσώρουχο στην ερωτική σκηνή με την Μπάρμπρα Στρέιζαντ

H Jane Fonda που στα 85 της παραμένει εντυπωσιακή σε συνέντευξή της στο Hollywood Reporter είπε πως «δεν το σκέφτομαι. Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Γιατί ανησυχώ για το πώς θα τους βγει...».

«Κάποτε είχα σκεφτεί πώς θα ήθελα να ξαναπλησιάσουμε αυτή την ηρωίδα. Ζούσε ακόμα ο παραγωγός Ντίνο Ντε Λαουρέντις και δεν ήθελε ούτε να το ακούσει. Αυτή θα ήταν όμως μία πραγματικά φεμινιστική ταινία...».

Όσο για το ποιος ή ποια θα κρατήσει την κάμερα στην νέα «Barbarella» δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό. Αυτό το ριμέικ ακολουθεί την τάση των αναβιώσεων κλασικών πλέον ιστοριών όπου μάλιστα γυναίκες σκηνοθετούν θρυλικές σέξι ηρωίδες. Ένα ακόμα παράδειγμα είναι η «Εμμανουέλα» που ετοιμάζει η Οντρέ Ντιγουάν («Το Γεγονός») με πρωταγωνίστρια την Λεά Σεϊντού, η οποία είχε δηλώσει στο Flix πως «θα είναι μία πολύ διαφορετική «Εμμανουέλα», αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλά. Μόνο ότι αυτή τη φορά γυναίκες κοιτούν τη γυναικεία σεξουαλικότητα...».

Τον Ιούνιο στις Ελληνικές αίθουσες η ταινία "Book Club 2: Επόμενο Κεφάλαιο"

"Book Club 2".

"Book Club 2".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight