Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δημοσκόπηση: Η διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ - Πεντακομματική η Βουλή

Δημοσκόπηση: Η διαφορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ - Π...

Εκτός βουλής εμφανίζεται το ΜεΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας με 7,5 μονάδες έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ.

Στην πρόθεση ψήφου της δημοσκόπησης, η Νέα Δημοκρατία καταγράφεται στο 32%, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 25% και ακολουθούν: ΠΑΣΟΚ με 10,5%, ΚΚΕ με 5,5% και Ελληνική Λύση με 3,5%.

 Στην αναγωγή επί των εγκύρων, τα ποσοστά των κομμάτων διαμορφώνονται ως εξής: Νέα Δημοκρατία 33,5%, ΣΥΡΙΖΑ 26%, ΠΑΣΟΚ 11%, ΚΚΕ 6%, Ελληνική Λύση 4%, ενώ κάτω από το όριο εκπροσώπησης του 3% καταγράφεται το ΜεΡΑ25 που εμφανίζεται στο 2,5%.

Στο ερώτημα ποιος αρχηγός εκφράζει καλύτερα τον κεντρώο χώρο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταγράφεται στο 29%, ο Αλέξης Τσίπρας στο 22% και ο Νίκος Ανδρουλάκης στο 16%. Το 25% των ερωτηθέντων επιλέγει την απάντηση «κανένας».

Στο ερώτημα σε ποιον θα δίνεται ευκαιρία να κυβερνήσει ξανά, οι πολίτες απαντούν 39% στον Κυριάκο Μητσοτάκη και 32% στον Αλέξη Τσίπρα.

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 38% έναντι 27% του Αλέξη Τσίπρα, ενώ τέλος στην παράσταση νίκης, η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 58% έναντι 23%.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις