Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ανδρουλάκης - Παρακολουθήσεις: Η κυβέρνηση να ενημερώσει την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για την έρευνα της ΑΔΑΕ

Ανδρουλάκης - Παρακολουθήσεις: Η κυβέρνη...

Η δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ μετά την παραλαβή της απόρρητης επιστολής Ράμμου για τις επισυνδέσεις

Σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης εξαπολύει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, σε δήλωσή του με αφορμή την παραλαβή από τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ της επιστολής όπου ενημερώνει για τα αποτελέσματα της έρευνας της Αρχής για την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

«Όσα με αγώνες κατέκτησε ο ελληνικός λαός, δεν θα γίνουν βορά στην εξουσιομανία του κ. Μητσοτάκη»
 

 «Πριν πέντε μήνες ξεκίνησα έναν δύσκολο αγώνα, που είχα αποφασίσει ότι, παρά τις κραυγές και τις ανοίκειες προσωπικές επιθέσεις, θα ήταν απολύτως θεσμικός. Προσέφυγα στη Δικαιοσύνη, τις Ανεξάρτητες Αρχές και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με μοναδικό στόχο να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να αποκατασταθεί το κύρος των θεσμών, που κακοποίησε βάναυσα η παρέα του Μαξίμου», σημειώνει αρχικά σε πολύ υψηλούς τόνους ο κ. Ανδρουλάκης και συνεχίζει:

«Πριν από λίγο, έγινα αποδέκτης επιστολής από τον Επικεφαλής της ΑΔΑΕ, κ. Χρήστο Ράμμο, με την οποία με ενημερώνει για τα αποτελέσματα της έρευνας της Ανεξάρτητης Αρχής, μιας και η κοινοβουλευτική πλειοψηφία της Νέας Δημοκρατίας απαγορεύει ως σήμερα τη νόμιμη ενημέρωση της Βουλής και κατ’ επέκταση ολόκληρου του ελληνικού λαού. Είναι οι ίδιοι βουλευτές, που ενώ με προέτρεπαν επί μήνες σε μια παράνομη διαδικασία ενημέρωσης "στο αυτί", σήμερα εμποδίζουν τον ελληνικό λαό να μάθει με νόμιμο τρόπο την αλήθεια».

 «Ολοκληρώνεται και τεκμηριώνεται έτσι η εικόνα της θεσμικής παρακμής, που κορυφώθηκε με τη συγκάλυψη του σκανδάλου στην Εξεταστική Επιτροπή - Παρωδία και τη συνεχιζόμενη επιχείρηση αντισυνταγματικής φίμωσης των Ανεξάρτητων Αρχών. Όλα αυτά συνιστούν διολίσθηση στον αυταρχισμό και εκθέτουν τη χώρα διεθνώς», υποστηρίζει ο κ. Ανδρουλάκης και τονίζει:

«Όσα με αγώνες κατέκτησε ο ελληνικός λαός, δεν θα γίνουν βορά στην εξουσιομανία του κ. Μητσοτάκη. Ο Πρωθυπουργός απόψε έχει δύο υποχρεώσεις: Η πρώτη, να απαντήσει στα αμείλικτα ερωτήματα που ανακύπτουν για το κράτος δικαίου και την εθνική μας ασφάλεια. Και η δεύτερη, να προκαλέσει άμεσα, αύριο το πρωί, την ενημέρωση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για τα ευρήματα της έρευνας της ΑΔΑΕ».

Διαβάστε επίσης

Πάτρα- Λαμπρινή Πλιακούρα: Η σύζυγος του βοηθού Περιφερειάρχη, πάτησε σε καπάκι ρείθρου και έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της!

Πάτρα: "Έπεσαν" οι υπογραφές για τη χρήση του βιολογικού του Πανεπιστημίου, από το ΠΓΝΠ

Έκτακτο δελτίο: Νέα επιδείνωση του καιρού από αύριο - Ποιες περιοχές θα πληγούν

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις