Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αποκαταστάθηκαν τα δρομολόγια του Προαστιακού

Πάτρα: Αποκαταστάθηκαν τα δρομολόγια του...

Μετά τα χθεσινά προβλήματα

Τα σιδηροδρομικά δρομολόγια του Προαστιακού Σιδηρόδρομου της Πάτρας, επανήλθαν κανονικά σήμερα αφού αποκαταστάθηκε το χτεσινό πρόβλημα.

Χθες το απόγευμα είχε ανακοινωθεί οτι αναστέλλονταν τα δρομολόγια στο τμήμα Ρίον-Άγιος Ανδρέας έως ότου αποκατασταθεί το πρόβλημα στη γραμμή. Αντί αυτού έχουν δρομολογηθεί 2 λεωφορεία από Ρίο και 1 από Άγιο Ανδρέα και 1 από Πάτρα.

Οι επιβάτες που προορίζονται για τις ενδιάμεσες στάσεις Παναχαΐκή και Αγυιά θα εξυπηρετούνταν για την μεν πρώτη επί της οδού Έλληνος Στρατιώτου στο ύψος της Πλατείας Κύπρου και για την μεν δεύτερη επί της οδού Νοταρά στο ύψος της Αγίου Κωνσταντίνου.

Η στάση Καστελλόκαμπος εξυπηρετείτο κανονικά. Η στάση Μποζαΐτικα δεν θα εξυπηρετείτο από τα λεωφορεία.

Σε ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Σιδηροδρομικών Πελοποννήσου, παράρτημα Ν. Αχαΐας, αναφερόμενος στην αναστολή των δρομολογίων του Προαστιακού, κατήγγειλε τη διοίκηση του ΟΣΕ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ καθώς όπως λέει «σταμάτησαν τα δρομολόγια του Προαστιακού Ρίο-Αγ. Ανδρέας για ψύλλου πήδημα».

Επίσης, ο Σύνδεσμος καλεί τους φορείς να ξεσηκωθούν και και τονίζει: "Σαν σιδηροδρομικοί δεν θα επιτρέψουμε να κλείσει ο Προαστιακός. Δεν ξέρουμε τι σκέφτονται η διοίκηση και η κυβέρνηση. Τους καλούμε να σταματήσουν την πολιτική τους αυτή και να αφήσουν τον εμπαιγμό γιατί δεν πείθουν κανέναν".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις