Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Βασίλης Λεβέντης στην Πάτρα: «Στην ΝΔ γελοιοποιούνται μεταξύ τους», λέει- Τα βάζει με Μητσοτάκη και Τσίπρα- ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βασίλης Λεβέντης στην Πάτρα: «Στην ΝΔ ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Βρέθηκε στην Πάτρα για κομματική αναδιοργάνωση

Στην Πάτρα ώστε να βολιδοσκοπήσει την πολιτική κατάσταση, τις διαθέσεις και την ετοιμότητα για το κόμμα του, βρέθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Τον εντοπίσαμε μέσα στο αυτοκίνητό του χθες το απόγευμα στην οδό Ερμού και εκείνος δέχθηκε να μας απαντήσει σε ορισμένα ερωτήματα σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις.

Έχοντας ξεπεράσει τη βαριά νόσησή του από την covid-19 μίλησε στο thebest.gr και δήλωσε έτοιμος να είναι ξανά υποψήφιος με το κόμμα του, στις βουλευτικές εκλογές όποτε κι αν γίνουν αυτές. 

Μίλησε για την ακρίβεια, χαρακτηρίζοντας μποναμάδες και ταυτόχρονα υποθήκη για το μέλλον της χώρας, τα επιδόματα της κυβέρνησης. Έριξε ευθύνες στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και στον Αλέξη Τσίπρα, για ανάλογους χειρισμούς στο παρελθόν και προέτρεψε τους πολίτες να στηρίξουν - όπως έκαναν και στο παρελθόν - ένα κόμμα τίμιο.

Οσο για την ημερομηνία των εκλογών, είπε πως στελέχη της ΝΔ εκθέτουν και αμφισβητούν τον αρχηγό τους όταν τοποθετούνται για κάτι που μόνο αυτός και με σαφήνεια θα πρέπει να κάνει.

Η Ενωση Κεντρώων θα δώσει το "παρών" και πάλι στις εκλογές του 2023. Ο κ. Λεβέντης είχε συναντήσεις στην Πάτρα με πρόσωπα που θα βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο της Αχαΐας. Οι συναντήσεις του έγιναν σε καφέ της Ρήγα Φεραίου και ο ίδιος δήλωσε ικανοποιημένος από την ανταπόκριση.

«Θα κατέβουμε στις επόμενες εκλογές, είμαστε κεντρώο κόμμα, δεν μας εκφράζει κανένας άλλος χώρος. Ένα κομμάτι του λαού, το 40%, δεν εκπροσωπείται από τα κόμματα. Αυτούς εκπροσωπούμε » τονίζει.

Προσφατα ο κ. Λεβέντης είχε αναφερθεί στη σοβαρή περιπέτεια υγείας όταν κόλλησε κορωνοϊό και παρέμεινε 2,5 μήνες στο νοσοκομείο και τον περισσότερο καιρό σε καταστολή. «Έχασα τις αισθήσεις μου, με διασωλήνωσαν, έκανα δύο στεντ και βηματοδότη. Τώρα είμαι εντάξει» είχε πει και είχε επισημάνει ότι  το χειρότερο ήταν «οι εφιάλτες που έβλεπα στην εντατική, ότι πέθαινα, ότι ήμουν δεμένος, ότι γινόταν η κηδεία μου».

Ακούστε τι λέει ο Β. Λεβέντης για εκλογές - ακρίβεια

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις