Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δήμος Αναστασιάδης: «Ο τρόπος που γνωριστήκαμε με τη Τζένη ήταν κινηματογραφικός»

Δήμος Αναστασιάδης: «Ο τρόπος που γνωρισ...

Τι δήλωσε ο τραγουδιστής

Ο Δήμος Αναστασιάδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τη σύζυγό του, Τζένη Θεωνά, τον γιο τους και την πορεία του στη μουσική.

«Γνωριστήκαμε στο Rocky Horror Show, ένα μιούζικαλ του Κωνσταντίνου Ρήγου. Νομίζω ήταν τελείως κινηματογραφικός ο τρόπος με τον οποίο γνωριστήκαμε, τα φτιάξαμε και ερωτευτήκαμε. Θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει ταινία μεγάλου μήκους, 3ωρο, και να πούμε πάρα πολλές ιστορίες» δηλώνει για τη Τζένη Θεωνά ο Δήμος Αναστασιάδης.

«Πάντα υπήρχε και η ανάλογη συνθήκη και το τοπίο, δηλαδή εκεί που φιληθήκαμε έβρεχε. Με τη Τζένη μπορώ να ερωτευτώ, να είμαι φίλος, να κάνουμε άπειρες κουβέντες, να διασκεδάσω» προσθέτει στη συνέχεια.

«Έχω δοκιμαστεί στο μιούζικαλ και ήμουν κάλος. Εγώ ήθελα ανέκαθεν να ασχοληθώ με τη μουσική και ήξερα ότι ”το έχω” ακόμα και όταν το κοινό μου ήταν τα σκυλιά μου στην Κατερίνη. Οι γονείς μου με στήριξαν στην απόφαση μου να ασχοληθώ με τη μουσική. Στο ξεκίνημα μου παρακάλεσα δισκογραφικές και νυχτερινά μαγαζιά για να με πάρουν», εξομολογήθηκε ο Δήμος Αναστασιάδης.

 «Θεωρώ ότι αν το παιδί μου ασχοληθεί με την τέχνη θα γίνει καλύτερος άνθρωπος. Νιώθω πραγματικά ευτυχισμένος γιατί χαίρομαι με αυτό που έχω τώρα» παραδέχεται για το παιδί του ο Δήμος Αναστασιάδης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight