Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Αυτά είναι τα ζώδια που δεν ανέχονται τους τοξικούς ανθρώπους στις σχέσεις τους

Αυτά είναι τα ζώδια που δεν ανέχονται το...

Και πολύ σωστά κάνουν

Δεν θα είναι απαραιτήτως καλή κάθε σχέση. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρχει αρνητισμός και τοξικότητα στις συναναστροφές, όχι μόνο με ερωτικούς συντρόφους, αλλά και με φίλους ή συνεργάτες. Οι επιτυχημένες σχέσεις δεν χαρακτηρίζονται μόνο από την εικόνα της ευτυχίας. Απαιτούν δουλειά, υπομονή, υποχωρήσεις και σεβασμό. Ωστόσο, αρκετά συχνά στις σχέσεις μας, ιδίως τις πιο προσωπικές, κόκκινα σημαιάκια ανεμίζουν, τα οποία δείχνουν τοξική και καθόλου υγιή συμπεριφορά. Και ενώ υπάρχουν άνθρωποι, που για διάφορους λόγους ανέχονται τέτοιες καταστάσεις, υπάρχουν κι εκείνοι που δεν δέχονται σε καμία περίπτωση αρνητισμό και θέτουν τα όριά τους. Σε αυτούς θα επικεντρωθούμε σήμερα και για την ακρίβεια στα ζώδια που ανήκουν.

Η αστρολογία μπορεί να μας δώσει ορισμένα στοιχεία για τους χαρακτήρες μας και όπως φαίνεται το να μην ανέχονται την τοξικότητα είναι ίδιον των παρακάτω ζωδίων.

Δίδυμοι
Ανεξάρτητοι, ελεύθεροι και χαλαροί οι Δίδυμοι δύσκολα θα δεχτούν όρια και καταπίεση. Αν ο σύντροφός τους είναι νάρκισσος ή προσπαθεί με κάποιο τρόπο να τους επιβληθεί, εκείνοι θα αλλάξουν πορεία. Είναι έξυπνοι και αντιλαμβάνονται γρήγορα τον τοξικό άνθρωπο, με τον οποίο δεν μπορούν εύκολα να συνυπάρξουν.

Αιγόκερως
Με κυβερνήτη τους τον Κρόνο, οι Αιγόκεροι έχουν ανάγκη από όρια σε κάθε πτυχή της ζωής τους. Μπορεί να μην αλλάζουν εύκολα συνήθειες ή σχέσεις, μα όταν ο άνθρωπος που έχουν δίπλα τους είναι τοξικός, τότε ξεκόβουν αμέσως. Αν ο σύντροφός τους δεν σέβεται τις ανάγκες τους και προσπαθεί να τους θέσει μη υγιεινά στεγανά, τότε δεν θα καθυστερήσουν καθόλου να τελειώσουν την καταπιεστική σχέση.

Υδροχόος
Ελεύθερο πνεύμα και άνθρωπος με ανοιχτό μυαλό. Αυτός είναι ο εκπρόσωπος του Υδροχόου. Όσοι ανήκουν σε αυτό δεν ανέχονται περιορισμούς, σχόλια, κριτικές και αγενείς συμπεριφορές. Η τοξικότητα, οποιασδήποτε μορφής τους αρρωσταίνει, γι’ αυτό και δεν μένουν σε ανθυγιεινές σχέσεις.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being