Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Βιβλίο με εκρηκτικές αποκαλύψεις από τη Μέγκαν Μαρκλ

Βιβλίο με εκρηκτικές αποκαλύψεις από τη ...

Πονοκέφαλος ξανά για το παλάτι

Λίγο καιρό μετά την ανακοίνωση για την επερχόμενη αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι «Spare» και το πολύκροτο ντοκιμαντέρ «Harry & Meghan» για το Netflix, έρχεται νέο χτύπημα για τη βασιλική οικογένεια. Η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει βιβλίο με τα απομνημονεύματά της.

Η βασιλική οικογένεια ετοιμάζεται για νέα επίθεση, καθώς η δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζει ένα άκρως αποκαλυπτικό βιβλίο. Το επερχόμενο βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα περιλαμβάνει αυστηρή κριτική για τον βασιλιά Κάρολο.

Θα είναι όμως τόσο σκληρό για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ που, σύμφωνα με πληροφορίες, ίσως να μη συμφιλιωθούν ποτέ. «Γενικά νομίζω το βιβλίο θα είναι χειρότερο για αυτούς από ό,τι περιμένει η βασιλική οικογένεια» αναφέρει πηγή στους Times.

«Όλα αποκαλύπτονται. Ο Κάρολος βγαίνει από αυτό καλύτερα από ό,τι περίμενε. Είναι όμως σκληρό για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, ενώ στο στόχαστρο μπαίνει και η Κέιτ Μίντλετον. Υπάρχουν αυτές οι μικρές λεπτομέρειες αλλά και μια περιγραφή της κόντρας ανάμεσα στα δύο αδέρφια. Προσωπικά δεν μπορώ να δω πώς ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ θα μπορέσουν να συμφιλιωθούν μετά από αυτό».

Και όλα αυτά μετά το εκρηκτικό ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ για το Netflix. Η νέα αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Χάρι αναμένεται να ξεσηκώσει νέες αντιδράσεις στο παλάτι. Οι ισχυρισμοί για ρατσισμό και άδικη μεταχείριση της Μέγκαν Μαρκλ έχουν προκαλέσει αναστάτωση στη βασιλική οικογένεια. Η κατάσταση αναμένεται να επιδεινωθεί με την έκδοση του βιβλίου του πρίγκιπα Χάρι σε εννέα μέρες.

Εκρηκτικές αποκαλύψεις από τη Μέγκαν Μαρκλ
Έρχονται όμως και οι αναφορές για βιβλίο με τα απομνημονεύματα της Μέγκαν Μαρκλ. Οι αποκαλύψεις αναμένονται εξίσου εκρηκτικές. Η δούκισσα του Σάσεξ εξετάζει να είναι απολύτως ειλικρινής αναφορικά με τα όσα έζησε στο βασιλικό… παρασκήνιο.

Ήταν το 2021 που πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ υπέγραψαν συμφωνία για την έκδοση τεσσάρων βιβλίων με τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να έλαβε προκαταβολή 20 εκατομμυρίων δολαρίων για το «Spare».

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει ήδη κυκλοφορήσει το παιδικό βιβλίο The Bench με τον ίδιο εκδοτικό οίκο. Φημολογείται πως το ζευγάρι ετοιμάζει και ένα βιβλίο ευεξίας. Το βιβλίο που τελικά θα κλείσει τη συμφωνία των τεσσάρων βιβλίων φέρεται να είναι η αυτοβιογραφία της Μέγκαν Μαρκλ.

Ένα best seller θα έβαζε την Μέγκαν Μαρκλ σε μια πεπατημένη αμερικανική πολιτική παράδοση, εν μέσω πολλών εικασιών ότι μπορεί να έχει φιλοδοξίες για αιρετά αξιώματα. Και αυτό δεδομένων των απόψεών της για τα δικαιώματα των γυναικών και πολλά άλλα ζητήματα.

«Για να είμαι ειλικρινής, θα με εξέπληττε αν η Μέγκαν Μαρκλ δεν δημοσίευε τη δική της ιστορία. Το Spare είναι ξεκάθαρα η ευκαιρία του πρίγκιπα Χάρι να πει τη δική του, αλλά είναι εξίσου συναρπαστική και η δική της. Θέλω να πω, πόσες ηθοποιοί καταλήγουν να παντρευτούν έναν πρίγκιπα», σημείωσε ατζέντης του Χόλιγουντ στην κυριακάτικη έκδοση της Mail.

«Αν τρέφει πολιτικές φιλοδοξίες, θα έχει ακόμα περισσότερο νόημα», συμπλήρωσε, επισημαίνοντας πως οι πρόεδροι Κλίντον, Ομπάμα και Τραμπ έγραψαν βιβλία στα οποία εξέθεσαν τις πεποιθήσεις τους πριν βάλουν υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο. Η Μέγκαν Μαρκλ έχει έρθει κοντά στην οικογένεια Κένεντι και τον περασμένο μήνα τιμήθηκε με τον πρίγκιπα Χάρι με βραβείο από τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Robert F. Kennedy Human Rights.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight