Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στέλνει εξώδικα σε ιατροδικαστές

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στέλνει εξώδικα σε ια...

Προειδοποιεί τον Λέων για αποζημίωση ενός εκατομμυρίου

Στην αντεπίθεση περνάει η Ρούλα Πισπιρίγκου. Δια του συνηγόρου της Αλέξη Κούγια απέστειλε εξώδικα προς τους ιατροδικαστές Γρηγόρη Λέων, Νίκο Καρακούκη, Νίκο Καλόγρηα, Χαρά Σπηλιοπούλου και προς τον παθολογοανατόμο, Χρήστο Ευτυχιάδη.

Τους ζητά εντός 24 ωρών να απαντήσουν σε 21 ερωτήματα σχετικά με τις συνθήκες θανάτου των δύο μικρότερων παιδιών της, Ίριδας και Μαλένας.

Στα εξώδικα η Ρούλα Πιαπιρίγκου υποστηρίζει πως αυτά είναι ερωτήματα που ουδόλως απαντήθηκαν στο πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα.

Σε περίπτωση μη απάντησης η Ρούλα Πισπιρίγκου δηλώνει πως θα προσφύγει στα αρμόδια ποινικά και αστικά δικαστήρια. Στην περίπτωση του κ. Λέων μάλιστα δηλώνει πως θα καταθέσει μήνυση και αγωγή διεκδικώντας αποζημίωση 1.000.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Με συκοφαντήσατε και με διασύρατε, καταπατώντας το τεκμήριο της αθωότητάς μου σε συνεργασία με τους κ.κ. Καρακούκη, Καλόγρηα και Σπηλιοπούλου.

Ενόψει των ως άνω και λόγω των παράνομων πράξεων που διαρπάξατε σε βάρος μου θα καταθέσω μήνυση σε βάρος σας και θα σας ενάγω προκειμένου να λάβω από εσάς αποζημίωση 1.000.000 ευρώ»…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις